Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: Vodan üye § 22 Mayıs 2007, Salı - 02:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Daha CIM değiştirmediysen son noktaya gelememişsindir demektir :p Ya öyle böyle ama ben yinede alırım Astra. Çok fazlasıyla elektronik bi araba. Kaç arabanın silecek suyunda, fren balatasında, fren lambasında fln sensörü vardır ki? Bu kadar elektronik aksam olunca malesef sorunlar çıkabiliyor. Yeteri kadar çalışmamış miyendizler işte fakat çözülemeyen sorunum olmadı benim. bendeki 2001 astra ama :D öyle silecek sensörü fln yok :D. ama kendi çapında elektronik bi araç diğerlerine göre.ama çok sorunlu mesela benimki 57000kmde ve kalorifer motoru 2.5 haftadır çalışmıyor(dolayısıyla klimada). ben bi türlü götüremedim boş vakit bulupta. ailedeki diğer bir araba mitsubishi carisma 99 model.atranın yarısı kadar sorun çıkarmadı hala ve 250000kmde fln :D. CIM nedir bu arada?:D mutlaka değişmiştir :P.pistonları bile değişti arabanın :D. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:49 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: Ya öyle böyle ama ben yinede alırım Astra. Çok fazlasıyla elektronik bi araba. Kaç arabanın silecek suyunda, fren balatasında, fren lambasında fln sensörü vardır ki? Bu kadar elektronik aksam olunca malesef sorunlar çıkabiliyor. Yeteri kadar çalışmamış miyendizler işte fakat çözülemeyen sorunum olmadı benim. Seat Leon'da var. :P Bu arada ayrilan o butceyle 2. el seat leon alirsin. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:59 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 30 33 e mini aliniyorsa bence al ama modifiye tuzlu olur. Tek kapi ve orjinal bir araba. Bunun haricinde pejo haric ne alirsan al!
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, VW gurubundan asla 1.6 (FSI olmayan) alınmaz. 8V teknolojisi ile üretildikleri ve eski model oldukları için kesinlikle verimli değiller. Hele o test ettiğim A3 1.6 otomatik; resmen hilkat garibesiydi. Gaza basarsın motor bağırır, araç sabit kalır; şimdi hızlanıyor dersin, vites büyütür iyice çuvallar. Benim için bir utançtı onu kullanmak :( 1.6FSI alacaksın ve mümkünse düz vites. Olmadı DSG'den şaşma küçük hacim için ;) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ya şişirmeyin şu leonu içi fln iğrenç öyk. CIM direksiyon kolon modülü, direksiyon üzerindeki kumandaları fln kontrol ediyor. Mesela benim arabada farlar yanarken korna çalmıyordu =) 3. gidişte değiştirdiler parçayı. bide 1 milyarlık bi parça hani garanti bitince sorun çıkarsa çok fena patlar :)
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, Vodan benim direksiyondaki deformasyonun nedeni başka; koca Audi tinere dayanıklı direksiyon yapmamış :P Haliyle azcık doku zedelenmesi yaşadı deri direksiyonum. Saygılar.
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yok direksiyon sorun çıkarmadı daha allahtan :D. para a3 1.6 otomatikte spor mod tarzı bişey yok mu? ben var diye biliyorum.varsa senin dediğin gibi yapmaz.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Selam, Spor mod sadece daha hızlı vites değiştirip, motorun devirlenmesine izin veriyor. Ama vitesin yazılımı ve karanteri beklentileri karşılamıyor :( Her türlü denedim abi ı-ıhh, 1.6 ve otomatik beraber olunca yalan! Saygılar.
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 34-35bin ytlye 2006 model az kullanilmis bi astra gtc alabilirsin. benzinli olmasin dizel olsun dersen 1.3 astra cdti alabilirsin full aksesuarli (2. el tabi), seat leon alabilirsin (son secenek olarak dusun bence (: ), 2002-2003 a3 alabilirsin ki guzel tercih olur fakat eski kasa... 2004-2005 vectra alabilirsin 1.6, civic alabilirsin 2005 civari. fransizlardan uzak dur dememe gerek yok sanirim? (: sonuc olarak japon veya almandan vazgecmeden ve 2. el alirken bol bol gezip kullanmadan alma. simdiden hayirli olsun diyelim (bide opel olsun ehm) (: PS: mod yapicam demissin. eger motor modifiyesi dusunuyosan twinport motorlu astralara hic bakma. ancak bi hava filtresi takabilirsin an itibariyle. 115hplik 1.6larla ve 1.3 cdtilarla kafana gore oynayabilirsin. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:16 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
phoebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben arabamı satıyorum..astra gtc sadece sol on camurluk deıstı oda cop kamyonu vurdu:(:( aracımı full aksesuarıyla satarsam 42000 gıbı bı para cıkıyor ancak razı olunursa teybımı ve tesısatımı cıkararak 35000 e verebılırım kredı kullanılmadı benım uzerıme arac sımdıde ozellıklerını sayayım.. 2006 model 30 mart cıkıslı trafıge 32500 km alacantra tavan derı koltuk hız sabıtleyıcı park sensoru xenon far ve xenon sıs rs marka 18 ınch jant arac sıyah jantlarda sıyah ziebart garantılı boya koruma kaput ve cam fılmı tum bakımları servıste yapıldı momo elfrenı pedal ve paspas takımı spor hava sogutmalı 4 adet dısk en dusugunden yay :D aracı gormenı ısterım zaten kı gtc ye yaklasık gordum senı :D:Dbırısı spoıler seklınde foto paylasımına yardımcı olursa fotograf ta ekleyebılırım ya da ne bılıım maıl adresıne de yollayabılırım ..arabamın temız oldugunu ıddıa edıyorum :D eger ben teybını tesısatını da ıstıyorum dersen abı fıyatı tas catlasın 42000..haa bu arada aracta supersprınt egzost ta mevcuttur..hımm unutmadan hava fıltresı de mevcuttur green marka.30 mart tarihinde trafıge cıkıslı..yıne aklıma gelmısken yagmur sensoru surucu bılgılendırme sıstemı abs asr far yıkama sıstemı de mevcut.. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 11:11 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Araban guzelmis tesisat yokkende fiyati iyi. Astralari pek begenmiyorum bir de duz vites bana gore degil:)
Öne çıkan mesajlar