Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ben normalde 1280x960 çözünürlük kullanıyorum.ama bazen bilgisayar başlangıçta 1024x768 e dönüyor gene ayar yapıp düzeltiyorum ama bir süre sonra gene değişiyor neden oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 oyunlardan sonra ekranın eski çözünürlüğe dönmüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 oyunla alakası yok.oyun oynamadığım zamanda oluyor... garip olan kafasına göre takılması bazen yapmıyor bazen yapıyor... [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:58 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 sürücüler saçmalamıştır ? yada çözünürlük ayarları kısmında 2 tane monitor mu bağlı kontrol et. Ekran kartının modeline göre ati ninde nvidia nında programları var , 2. monitor aktive ise ( ve 2 monitor kullanmıyorsan) diğer monitoru devre dışı bırak. Belki algılayamayıp diğer monitorun çözünürlüğünü veriyordur. uç örnek : seninle dalga geçme amaçlı arkadaşlarından birisi bilgisayarına trojan sokup ekran çözünürlüğüyle oynuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genelde monitorden kaynaklanan bir sey bu.Sisteme yeni monitor takildiginda cikar cogunlukla.2 monitor gorup sacmalamis olabilir sende.Monitoru uninstall edip bir daha tanit sisteme.Sonra bir sure takip et bakalim nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hmm denicem çok saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yeni monitör almadım.şuan olan monitörü 7yıldır fln kullanıyorum :D. çift monitör dalgasıda yok.ekran kartı geforce 7600gs bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar