rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 emce kare = pire kare.. böyle bişeyler vardı.. nasıldı o yaw h2o muydu..vardı öle bişey.. bide ilhan irem vardı.. noldu ona.. ilhan iremmiydi ki o?.. berkant göktan vardı galatasarayda.. o nerde şindi??.. trt 4 te ingilizce eğitim veren bi kadın vardı..noldu bu insancıklara.. bayhan vardı bide...bambaşkaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 o zaan bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bide burak kut vardı bi aralar gicik oluyodum herife boole sacının iki telini alnının ortasından assagı indiriyodu o da yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 AŞŞİKİYO YEE YEE böyle bi şarkı vardı sanki ya? hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 burak kut yeni albüm yaptı yakında duyarsınız =) e*m=C'' (''=2) falan fıstık. hala atom geçerli bi formül =) h2o dediğin su ilhan irem yeni albüm yaptı geçen sene hala süper çalışmaları var ama insanların gözüne sokmuyo kendisini. Berkant'a nooldu bende bilmiyorum top oldu diyolar Trt4 de ingilizce eğitim veren kadının ingilizce bilmediği anlaşılınca kovuldu bayhanda geçenlerde esrarı çekip polise ateş etti nerde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar