Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Giderken Keşfettiğim bir olayi anlatayım. Kısa sürem olduğu için yapamadım ama test ettim çalısıyor. Bir çok sunucu 55i kullanıyor sanırsam ve en belalı dertleri olan Speedhack tir. Tazmanyak bir ara bu foruma yazmıstı bulamadım Login keyleri editleyerek 4.0 üstü kırılmamıs clientlar ile speed e dur diyebilirsiniz. Nasıl yapılcagı keşfedeceksiniz. bilmeni gereken tek şey login keyleri 4.0 client ile uyarlamaktır. Sanırım bu konuda bilgili olanlar hemen yapabilecektir. ve umarım burada da yayımlarlar. Ben Dershanem Başlaması sebebi ile Aranızdan ayrılıyorum. Haziran ayına kadar değil internet bilgisayar kullanmamaya kararlıyım. Butun Dostlarıma ve Scripter lara Elveda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 gule Gule Rol player staff Tcpip Saygılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Elveda[hline]Istıaron Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 şu dershane ne feci bi olaydır..[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Gule Gule :( ühühühhühhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Sevgili Dostum, 4.0.0 Versionlarında Speed'in Çalışmaması Gibi Bir Olay Mevcut Değil. Bunu Kimler Aklınıza Soktu Bilmiyorum. Ama Şöyle Bir Olay Var Bu Versionlarda İnternal timer clock sistemi var. Bunun Sayesinde OSI Clientin İçindeki Spy'ları Kullanarak Kullanıcının Speed Yaptığını Tespit Ediyor Olabilir. Assambler kullanarak clientin içine kendimizin denetleyebilceği bir internal timer clock yerleştirebilirsek aslında bütün sorun çözülmüş oluyor. Connector yardımı ile connectorun içine internal clock konulup genel bir denetim yapılabiliyor. Fakat bazı speed programları sadece seçilen uygulamayı hızlandırabiliyor. Böylelikle connector içindeki timer hiç bir işe yaramamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 saol wildgenie :) bende neden olmuyor diyordum uehu[hline]Istıaron Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Elveda.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Aferim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Seninle çalışmak gerçekten zevkli güzeldi.Eğleceli ve zevkli zaman geçirdik.Umarım İstediğin bölümü kazanırsın.Ama sana daha önceden de dediğim gibi gel bizim bölüme ben sana bakarım.Speed elbet birgün çözülecektir.Sen bunu düşünme okumana bak.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar