Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Başından geçen bir olayın sana ileride zarar verebilmesi için, onu az ya da çok hatırlaman gerekir. Eskiyi çok iyi hatırlayabilen bir insan olmama rağmen, 3 yaş öncesini kesinlikle hatırlayamıyorum. Ki bu da 3 yaş öncesinde meydana gelen olayların bir etkisi olmadığını ortaya koyar. Ayrıca Abso bir baba olarak bunları hepimizden iyi biliyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ya nası böyle yorumlar yapabiliyosunuz hayret hatırlayıp hatırlamamakla bir ilgisi yok kardeşim bırakın bebekliği Anne karnı bile çok önemli. annenin hamilelikte yaşadığı travmalar psikolojik sorunlar bile bebeği etkileyebilir ya siz neden bahsediyosunuz hey Allah ım. bi zahmet tamamiyle bilimsel bi konu hakkında anlamsız tezler öne sürmeden önce bi internette pedagoji başlığını araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 valla ben hatirliyorum 2 yada 3 yasindaydim halinin ortasina yaptim diye anneannem ayagimdan tutup tepeustu sallandirip tokatlamisti korkudan 5-6 gun tuvalete cikamamistim hala beynimde kazinmisir bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Viktor, orada önemli olan sen halının ortasına yaptıktan sonra olanlar değil, seni halıya yapmaya neyin ittiği =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Onu sen hatırlamıyorsun sana anlatılmış. 3-4 gün tuvalate çıkılmama gibi bişi de o yaşta korkudan değil kabızlıktan olur. Ama olaya birde iyi yönünden bak bir daha halının ortasına yapmamışındır :) Tabi 2-3 yaşı hatırlarsın ama 4-5 yaşındayken hatırlarsın yaş olmu 20-30 hatırlamazsın bişiler o yaşlar ile ilgili. Sana anlatılanları hatırlarsın gayet güzel. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 16:32 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ebe ya da doktor dötüne nasıl şaplak vurdu onu da hatırlıyor musun viktor? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Allahım akıl fikir verirken neden bazı insanları geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bebeklerin psikolojis sanıldığı kadar basit değil benim gördüğüm ve okuduğum kadarıyla, emzirirken bile bebeği çok bastırarak ya da sıkarak ondan çekingen ve güvensiz tavırların gelişmesine neden olabiliyormuş diye bir yerde okumuştum. Baside almamak lazım o çocuğun o an nasıl bir hale gireceğini. 10 tanesinden 9u hatırlamaz ama 1inin bile bilinç altında bir şekilde yer ederse hiç hoş bir şey değildir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yahu nasıl görmezden gelebiliyorsunuz? Pedagoji diye bir bilim var arkadaşlar, uyanın gözünüzü seveyim. Bir arkadaş da süper bir yorum getirmiş olaya "Hatırlamadığın şey seni etkileyemez" diye. Arkadaşım biliyor musun ki 30 yaşında bir adam bile travmatik bir olay yaşayınca onu bastırıp tamamen unutabilir ancak bu, onu psikolojik olarak etkilemeyeceğini göstermez. Ayrıca bir kaç mesaj önce söylendiği gibi, anne karnında yaşanan travmatik olaylar bile, annenin trafik kazası geçirmesi vs., bebeğin ilerde psikolojik sorunlar yaşamasına sebep olabilir. Demiyorum ki Türkiye'deki en büyük şiddet olayı katliam vs. Sadece diyorum ki, 10da 1 bile olsa, 100de 1 bile olsa böyle bir yarışma yapılması salakça, medya da ne kadar ikiyüzlü bir kurum olursa olsun, böyle bir yarışmayı lanetliyorsa aferin medyaya, doğru bir şey yapıyordur, +rep'imin de arkasında duruyorum medyaya yolladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Böyle bir yarışma yanlış, ama zararlı değil. Senin çocuğun dondurma isterken almamandan ağlıyor diye ağlatmandan daha az etkiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bu yarışmaya katılmamak demek çocuğunla ilgili herşeyi doğru yapıyorsun anlamına gelmez elbet. Bir çocuk ağlayarak senden dondurma istediğinde bunun değerlendirmesini yapıp şimdi alırsam şımarabilir ve bunu bir yol olarak benimser deyip buna göre davranırsın belki hata bile olsa sonuçta neyin doğru olduğunu seçmen gereken bir durumda en kötü ihtimalle hata yapmış olursun. Bu durumda ise denecek şey en fazla hatırlamazdır, ortada iki seçenek arasından doğru olanı seçmeye çalışıp hata yapmaktan ziyade gayet saçma ve zarar vermesi olası bir şey yapıp olmaz herhalde bir şey demekten ibaret. Karşılaştırma yaparken yüzeysel düşünmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 3 yaşındayken(annemlerin dediğine göre) hemşire tokatlamıştı beni(bacağını tekmeleyip morarttım diye). hala hatırloyprum o anı ve hemşirelere şu an bile hep kötü davranırım. bu [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:30 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar