Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yeşil benim !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Bir de beyler, t-shirtlerin kalıpları nasıl? Ben normalde large giyiyorum, kalıp olarak farkediyor mu? Alan arkadaşlar, normalden geniş, dar ya da default diyebilirler mi acaba? ben large giyiyorum bana tam oldu ama bol da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ok, teşekkürler. LOTR manyakları az beklesin, güzel bir image yapıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Van Halen tişörtü lazım ama bulamıyorum help babsiler yok TR'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 çabuk aragorn :D güzelse onu bastırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 . [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:23 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Pembenin üstüne şunu bastırmak istiyorum ama o göbeğin üstüne iyi gider mi bilemiyorum [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yerinde olsam, bg yi silip, siyah üstüne bastırırdım. Hem kilonu da göstermez, hemde siyah ftw sdfsdg (satanik diilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 kilo değil o kemikler biraz kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 aragorn tarafsız yorumumu yapıyorum: futboldan nefret ederim d: amanın bu da taraflı oldu sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Kemikleri göstermez o zaman abi. Ayrıca: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bu güzel d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 neyse dalga geçmeyelim günah olmasın [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:39 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 T-shirt muhabbetine bile siyaset girdi sdsgf. Beyler güzel tasarımlarınız varsa koyun, başkasında olmasın tek bende olsun diye yaklaşmayın olaya, hadi bakiim :D Edit: Bu siteden birçok 3d yüksek çözünürlüklü resim bulabilirsiniz. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:43 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 banada lasim ya gusel resim bulamiom. şöle gotik falan warmi degisik bişeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo][/spo] Kardeşimin bilgisayarında Photoshop varmış,hiç uğraşmadım erken yatmam gerek diye. Upload ettikten sonra fark ettiğim bir çok büyük hata var,yarın bir çok şey daha eklemeyi düşünüyorum özellikle DeNiro'nun kafasını :D edit:resimde aslında ufaktı büyüttüm o yüzden kalitesiz,alttaki çizgide yazı geldikten sonra oluşmuş yarın sileceğim [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 00:27 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ice Age hayranları için: [spo] [/spo] Arka taraf için: [spo] [/spo] [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 00:51 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 şu nası [spo] [/spo] [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 00:53 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Abi ben t-shirtin ortasında bir çerçeve içinde resim sevmiyorum. Transparent bgye koyulmuş, t-shirt ile iç içe olan tarzda seviyorum. Çerçeve içinde beğensem çok resim var koyabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Grim Fandango temalı bi' şeyler bastırtacağım ben de...Sitede telif hakları ile ilgili bi' şeyler yazmışlar, Lucas Arts'ın adamları benim üzerimde tişörtü görüp mahkemeye verebilirler mi acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Zannetmiyorum. sonucda Fan hedesi durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu resimi nasıl transparansi yapabilirm. [spo][/img][/spo] tisortun arka kısmına süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Vay evet güzel olur da biraz küçük bence o resim,kötü çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eet çözünürlüğü yüksek büyük kanatlar bulmak lazim :D aşmış [spo][/spo] [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:16 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar