Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Gönderdiğin resim yeterince büyük değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Tişört GG olmuş bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 close up plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 @sensible gönderdiğim resim foruma koyduğumdan daha büyüktü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hiç beğenmedim baskı kalitesini bide thraine koysun resmi oda böyleyse vazgeçicem bişy almıcam bu siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 abi 256 renkli gif mi gönderdin? tif png yapaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 buyrun buda benimki.webcam le cektim anca bukadar oluyo. tisört kalitesi çok iyi.baskı kalitesi fena sayılmaz.birebir resimdeki gibi olması zaten beklenemezdi ama ben memnun kaldim.siyahin üstüne basmislar orda hicbir sorun yok. ama resminizi büyük gönderin benim gonderdim yazı biraz ufak cikmis ayarlayamamişim. bundan sonra disardan tişört alirmiyim tabiki almam :d [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 18:51 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ya arkaplan nasıl transparan yapılıyor paint'te :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paint'de yapamazsın. Photoshop'da yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 thraine resminin ortasında tam II yazan yerde bi renk ton degismesi var sanki webcamdenmi yoksa t-shirt öylemi bide çokta iyi gozukmuyo buda baskı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Evet bence de orada bir ton farkı var ve pek iyi durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 eet orjinali biras daha koyu gibi.(2 nin etrafindaki renklerden bahsediyorum)daha iyisini beklemiyorum da saten.birebir olması icin kalıp çıkarmak gerekir ki oda çok zahmetli ve bir tişört için bu işlem uygulanmıyormuş. transparan yapmana geek yok senin.tisortu hazirladiktan sonra asagiya not düş.böyle istiyorum die.zaten yoladiniz resim onlairn grafik bölümünde incelenio editlenio falan. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 20:39 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo][/spo] Şunu bastırmayı düşünüyorum,tek ton iz çıkmadan yapabilirler mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bunu beşiktaşta satiolar saten iskelennin karsisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 olsun ben bastırmak istiyorum daha aksiyon dolu :D O değilde böyle photoshop kurabilirsem kendim yapacağım birşeyler.Böyle ne bileyim Lost logosu,alta sayılar,yanına herhangi bir karakterin kafası vs. böyle bol içerikli düşünüyorum.Ama önce Chuck Norris t-shirti basacağım. dp:Bende Akmar'da görmüştüm zaten bu t-shirtten : :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 gecen gun ntv de bir programda gösterdiler.siteye girip kendi tisortunu kendin dizayn ediyorsun.tisort o gibi biseydi unuttum linkini bilen varmı? ek: baska bir tisort topigi daha vardı sanki ben bakmıstım bu konuya neyse tescillendi konu. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 21:38 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ilk mesaja bile bakmadın di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Apache süpersin ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Beyler tarafsız yorumlarınızı bekliyorum. Bu logo siyah üstüne mi iyi gider, siyah üstüne mi? Logoyu beğendiyseniz tabi, lütfen tuttuğunuz takımlardan soyutlanarak yapalım yorumu. Ya da logoyu tuttuğunuz takımın logosu gibi düşünerek ^^ [spo] [/spo] Edit: Yılın etrafındaki beyazlıkları düzelttim. PNG ve transparan olarak göndericem adamlara. Çözünürlükte resimde gördüğünüz gibi. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:03 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Van Halen tişörtü lazım ama bulamıyorum help babsiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bir de beyler, t-shirtlerin kalıpları nasıl? Ben normalde large giyiyorum, kalıp olarak farkediyor mu? Alan arkadaşlar, normalden geniş, dar ya da default diyebilirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ya 100. yıl logosu en iyi siyaha gider diye düşünüyorum ama bazı bölgelerinde sorunlar çıkabilir,gözükmez vs. Lacivert düşündün mü hiç ? edit: Bu arada evet kalıplar nasıl.Normalde üstümde en iyi duran XXL ama bir çok yerden aldığım XL'larda tam oturuyor. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:24 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 normalde xxl giyiyorum ben. xl dar geldi hihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Aslında baskı t-shirt'ün tamamını kaplasa, Power Armor yaptırsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 power rangers yaptırsak yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar