Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes Of Might And Magic 3 TCP/IP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
usrobotics 9105 modem ile oynayabilen varmı?
lan dan değil ama internet üzerinden
oynayabilen nası olduğnu anlatabilirse çok acaip sevincem, hesabına para yatırcam artık o derece..

*aynı versiyon denendi (erathia,SOD, complete, crackler aynı)
*port denendi,, (portlar dan tam emin olmamak şartıyla)
*hamaçi denendi,, (birbirmizi görebiliyoruz fakat girmeye çalışınca hata veriyo)
*modem firewall u kapatmak denenmedi, bilmioz

yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkür ederm..

olmadı modemi değiştircem dandik modemlerle oynanabiliniyo
Mesaj tarihi:
Biz de arkadaşlarla bu hamachi olayını yeni keşvettik Risk 2 denedik olmadı, denemek istediğimiz 2. oyun Heroes 3 dü. Risk 2 de sadece tek arkadaş bizi görebiliodu oynayamadık, hala deniyoruz. Heoresda da aynısı olmaz inşallah
Mesaj tarihi:
Bende hamachi de sorun yasiyordum... biri özetle kullanilisini ve dosyayi upload ederse sevinirim...
heroes 3 'ü bir türlü oynamak nasip olmadi biri gelirse ben warim Özel mesaj da atabilirsiniz!
Mesaj tarihi:
Bugun Heroes 3 SOD u arkadaşla hamachi üstünden denedik oldu, şimdi bi 5 kişi oynamaya başlıycaz. Yalnız arkadaşın firewall vardı ilk başta görebiliodum onu ama giremiodum kurduğu oyuna onu kapatınca oldu. Dün de Risk 2 yi oynadık.
Mesaj tarihi:
bende fena kapışırım kuzenimle filan oynarız.hamachiden takılıcak varsa konuşalım yani =) 3v3 filan her türlü atarız takım belirleyip bi mapi editleriz =) armageddons blade shadow of deat hepsi var expansionların

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:15 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Biz bu akşam da 3 arkadaş Shadow of Death attık, hiç sorunsuz çok güzel Hamachi üzerinden çalışıyor maşallah.

Direkt Hamachiyi açıp interneti en hızlı olan arkadaşı hem Network host hem de oyunda (TCP/IP) host yapıyoruz.

Diğer arkadaşlar TCP/IP ye girdiklerinde zaten listenin başında arkadaşın açtığı oyunu görmeleri lazım, ona "join" edioruz. Oyun ayarlarını yapıp "begin" tuşuna basarak oyuna başlıyoruz.

Gerçekten zevkli oluyor, bizim 3lü oyunlara katılmak isteyen arkadaşlar varsa (ki 2 arkadaş daha gelecek 5 yapacağız) burdan söylesin zaman veririz. Fakat önce bi bizim arkadaşlarla birkaç oyun çevirmeyi düşünüyoruz. Hamachiyi keşvedeli LAN oyun listemiz büyüdü, Risk 2, Heroes 3, cc3 derken kendimizi kaptırdık daha ne oynanır lan die tatlı bir oyun arayışına girdik. =)
  • Yeni Oluştur...