Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Evet Arkadaşlar Bir Capture The Flag ve pvp serverı açalımmı? bence harika bir proje olur düşündüklerimi yaziyim Pvp de 3 çeşit arena olucak... 1 warrior versus warrior 2 mage versus mage 3 mage versus warrior Capture the flag (pek bişe eklemeye gerek yok biliyorsunuz) evet ama harita full sil baştan olucak Yani bi 10 tane orta boy ada yapsak yeter sanırım (pvp CTF icin) bence cok hoş ve orj bir proje olur hatta başka şeylerde koyabiliriz! bu arada scriptler bizim olucak başka sitelerden çalıpta CTF sistemi falan olmicak... Bu iş için gönüllü olmak isteyen varmı? (pek cıkacağını sanmıyorum) Saygılar Erux[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ben olurdum güzel proje ama dershanem basliyor :) uheueh artık olmaz yarın acılıyor dershanem :))[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 zaten benimde okulum var :) Ama kendi kendimize yazıp Yapıcaz yani illa 2 3 gunde açılacak diye bişey yok 1 ay sonrada olabilir (açılacak derken hazır hale gelicek :) )[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bnde ederim öle bişi olursa.ama nasıl bi bağlantıyla açılacak.kablo fln bile kasar çok tutar fln :))[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ya zaten ilk başta kurucaz eğer beğenen cok olursa (ki sanmıyorum) Sponsor arıyacaz (sanmıyorum bulacağımızı) yapacaklarımız bu[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 İşim olmasa :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 kimse bir pvp serveri için harita indirmez bence. orjinal haritayi değerlendirin. çok yerler var güzel olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 tamam onu vazgeçtik yada en iyisi proje iptal edilsin belki başkaları esinlenebilir ama bizim yapmamız imkansız hepimiz aynı şehirde olmalıyız vs vs iptal yani[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar