Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayko Cepkin Yeni Albüm (Tanışma bitti)

Voys

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
valla ben de en son makina da gördüm kendisini sonra dinledim eserlerini gayet güzel ki ben brutal sevmem genelde, ayrıca marilyn manson ile uzaktan yakından alakasını göremedim ne gözü lensli, ne de suratı boya kutusu gibi :) kendine has bir imajı var adamın.

edit: ilk albüm kapağı andırıyormuş gerçi :D

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:46 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

az bile demişsin:P:P

yaptığı pop değil, endüstriyel müzik diye geçiyo ki tam da onu bile yapmıyo, istese yapar mı yapar, hatta adam üzerine gayet güzel vokal yapıyo, brutal de yer yer iyi yer yer yağmurlu, çamurlu ama yapıyo adam, yeni bişeyler yapıyo, farklı bişey yapıyo, ama bu kadarı bile sana fazla gelmiş bence:D

ayrıca haykoyu da savunmuyorum bence elinde imkan varken daha iyisini yapmalı, çok güzel şarkıları var çoğu soundtrack gibi, vokalini de beğeniyorum ama müzikleri pek beğenmiyorum, neyse:D

illaa imajını arıyosanız haykonun;
http://www.combichrist.com/andy.jpg
aha burdaki benziyo ona

hayko yu beğeniyosanız celldweller ı şiddetle dinlemenizi tavsiye ederim, rahatca diyebilirim 100 gömlek ötesi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ben de önyargıyla bakan güruhun bir parçasıydım, ta ki dün geceye kadar. Depresyonun getirdiği sarhoşlukla youtubeda gezerken bir bakayım dedim, o da ne! Çok sağlam bir altyapı, gerçekten sağlam sözler ve bu toprağa yaslanan bir müzik. Geç kaldığım için kendime hep kızacağım, bundan böyle sıkı takipçinim Hayko baba! >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Tekrar uplama gereği duydum, bgm deki performansı inanılmaz iyiydi.
Sahne dekoru 10 numaraydı.

Çıkarken gene bembeyaz bi uzun etekle cıktı suratı makyajlı sekilde. Tamamen damarlarla dolu bı sahne vardı, her taraftan fıskırmıs cınsı verdıler konserın sonlarına dogru damarlardan kan bosaltmaya basladı ustune. sonra herzaman yaptıgını yaptı. screamlere devam ederek soyundu ahaha =)
Adamın sahnesi cok iyi müzikleri iyi de kitlesi biraz garip.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Abicim COK iyi bu adam, dev iyi.

Ben reddediyodum dinlemeyi (tip Marilyn Manson cakmasi gelmisti, bir de kitlesi hosuma gitmiyordu), televizyonlarda 24/7 melekler donmeye baslayinca baktim guzelmis, sonra dun albumu cektim ve essek gibi yani.

Pentagram'in yaptigini yapiyor, dogudan kopmadan rock her zaman arti puandir zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...