theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ne yazmışım ben öyle ya pardon kopyalamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 valla ben de en son makina da gördüm kendisini sonra dinledim eserlerini gayet güzel ki ben brutal sevmem genelde, ayrıca marilyn manson ile uzaktan yakından alakasını göremedim ne gözü lensli, ne de suratı boya kutusu gibi :) kendine has bir imajı var adamın. edit: ilk albüm kapağı andırıyormuş gerçi :D [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:46 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Şunları yazmıştım yakın bir tarihte kendisiyle ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 az bile demişsin:P:P yaptığı pop değil, endüstriyel müzik diye geçiyo ki tam da onu bile yapmıyo, istese yapar mı yapar, hatta adam üzerine gayet güzel vokal yapıyo, brutal de yer yer iyi yer yer yağmurlu, çamurlu ama yapıyo adam, yeni bişeyler yapıyo, farklı bişey yapıyo, ama bu kadarı bile sana fazla gelmiş bence:D ayrıca haykoyu da savunmuyorum bence elinde imkan varken daha iyisini yapmalı, çok güzel şarkıları var çoğu soundtrack gibi, vokalini de beğeniyorum ama müzikleri pek beğenmiyorum, neyse:D illaa imajını arıyosanız haykonun; http://www.combichrist.com/andy.jpg aha burdaki benziyo ona hayko yu beğeniyosanız celldweller ı şiddetle dinlemenizi tavsiye ederim, rahatca diyebilirim 100 gömlek ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kaos'u sevdim ben bir tek. suratın iğrenç söyle kimlerden yüz buldun vücudun iğrenç söyle böyle mi pak oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bu sozluge yazdiklarini suratina soylesen mikrofon ayakligini monte edicek bi adam gibi. baya da iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kutulu nun yaptıgı camur at izi kalsın dan başka bişey değil. adam gayet başarılı, pop yapmışmış da bilmemneymiş. hepsinin bir nedeni var herelde oturdugun yerden kolay geliyo tabi laf etmek ama bu işin ne kadar zor şartlarda yapıldıgından haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ilk albüme göre kendini daha iyi yansıtmş,adı üstünde tanışma bitti.bundan sonraki çalışmaları eminim bahsettiğiniz olumsuzlukları örtecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben 777 ve fırtınam ı dinliyorum bi tek sağlam parçalar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Sondaki brutal saçma olmuş diyen arkadaşlar, biraz dinledikleri müzik kalıbının dışına çıksınlar.. Albüm çok güzel olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bir sen var oldun, bir sen nur oldun bir tek sen varsın, bil sen çok oldun suratın iğrenç, kimlerden söyle yüz buldun? vücudun kireç, söyle böyle mi pak oldun? kaos'un sözleri böyle olması lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 en gaz parça bertaraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sıkı tutun favorim.bence albüm gayet iyi.brutal zaten kopuş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bu adamin tek eksigi dayak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 enani avradini yargilarim ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben de önyargıyla bakan güruhun bir parçasıydım, ta ki dün geceye kadar. Depresyonun getirdiği sarhoşlukla youtubeda gezerken bir bakayım dedim, o da ne! Çok sağlam bir altyapı, gerçekten sağlam sözler ve bu toprağa yaslanan bir müzik. Geç kaldığım için kendime hep kızacağım, bundan böyle sıkı takipçinim Hayko baba! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Zaten herkes başta sevmez bu herifi(garip hareketler, tip ehehe), ama dinledikten sonra bağlar kendine şerefsiz, iyidir baya(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Tekrar uplama gereği duydum, bgm deki performansı inanılmaz iyiydi. Sahne dekoru 10 numaraydı. Çıkarken gene bembeyaz bi uzun etekle cıktı suratı makyajlı sekilde. Tamamen damarlarla dolu bı sahne vardı, her taraftan fıskırmıs cınsı verdıler konserın sonlarına dogru damarlardan kan bosaltmaya basladı ustune. sonra herzaman yaptıgını yaptı. screamlere devam ederek soyundu ahaha =) Adamın sahnesi cok iyi müzikleri iyi de kitlesi biraz garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Abicim COK iyi bu adam, dev iyi. Ben reddediyodum dinlemeyi (tip Marilyn Manson cakmasi gelmisti, bir de kitlesi hosuma gitmiyordu), televizyonlarda 24/7 melekler donmeye baslayinca baktim guzelmis, sonra dun albumu cektim ve essek gibi yani. Pentagram'in yaptigini yapiyor, dogudan kopmadan rock her zaman arti puandir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ha kitle les evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Spam gibi oldu da, albumden Melekler haricinde cok hosuma giden sarkilar: Bertaraf Et, 777, Siren, Oluyorum.. hepsi guzel aslinda ya takip dinlemelik tam album Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ağla Sevdam'ı da çok güzel söylüyor http://www.youtube.com/watch?v=iK1DXfgZGK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Penthesilea said: Spam gibi oldu da, albumden Melekler haricinde cok hosuma giden sarkilar: Bertaraf Et, 777, Siren, Oluyorum.. hepsi guzel aslinda ya takip dinlemelik tam album yuh album cikali yil oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Da ben hic dinlememistim iste, benim icin dun cikti album sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tam bir RETARDsın ilke. yemin ediyorum, okula gelip dovucem seni. sonra mangal falan yaparim koye gecip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar