Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayko Cepkin Yeni Albüm (Tanışma bitti)

Voys

Öne çıkan mesajlar

Bu konuyu biraz konuşmak gerekli diye düşünüyorum.

Abimin yakın arkadaşıdır Hayko, kendisi diyordu zaten ilk album tanıtım amaçlı, ikinci album çok daha sert olucak diye.

Dün ilk video klibini izledim, acaip hoşuma gitti açıkcası klip. Albumu direk indirmeme sebebiyet verdi Türkiye'de bu tarz müzik yapmak her baba yiğidin harcı değildir diye düşünüyorum. Albumde dikkatimi çeken ilk şey parçaların bir çoğunun çok güzel intro'lara sahip olması.

Çok başarılı buldum yorumlarınızı yazın arkadaşlar.

Yeni çıkan albumun ilk video klibi.

[spo]http://www.youtube.com/watch?v=y0ouh-Lrpt0&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efilimk%2Ecom%2Fvideo%2FHayko%2DCepkin%2DYalniz%2DKalsin%2F[/spo]

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:19 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de roxy de tanışmıştım hayko ile. rock'n coke daki brutal vokal performansını çok övdüm o da "sen daha dur ikinci albümde a...s..cez, türkiye'nin en sert albümü olacak" dedi. o zaman nisan'da çıkacagını söylemişti ama sonra baya bi ertelendi, daha dinleme fırsatı bulamadım.

şöyle yapalım linki redall istersen (:
http://www.youtube.com/watch?v=cMwfkSbwol8

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:21 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Sensible

Yanlız şöyle birşey var adamın peltek olması müziğine çok farklı bir hava katıyor. O peltekliği her işittiğimde kulagıma ayrı bir güzel geliyor nedense.

Genel olarak.

Marilyn Manson ( Doğru Yazdım Sanırım ) özentiğili varmı yokmu bilmiyorumda. İnsanlar bazı şeylerden esinlenerek birşeyler yapar, belki Hayko cepkinde bazı şeyleri ondan esinlenerek yapmış olabilir.

Şimdi yanlız şöyle bir şey var. Abim bu adamı uzun zamandır tanıyor ve ilk album çıktıgında abimle konuşurken, bana - Bu dinlediğiniz parçaları biz 5 sene önce dinliyorduk diyordu. Ve bu konuda bilgilendirmek isterim sizi.

Hayko çok uzun zamandır beste yapan bir insan. Hani birşeyliğin özentisi oldugunu pek sanmıyorum çünkü. Adam gerçekten Türkiye dinleyicilerinin kulagına farklı gelen, sert ama yeri geldiğinde çok güzel yumuşak tınıları'da olan bir müzik yapmış. Ve bunu kendine tarz olarak benimsemiş. Bu onun içinim eminim çok farklı bir müzik tarzı. Bu insanlar buraya gelebilmek için bayağı bir yol katetti buna kesinlikle saygı duyulması lazım.

Seneye Eurovision'da Hayko Çıksın :P

Kolay beğenen bir insan değilim, ve eminolun bir şarkıyı dinlerken o şarkının kulaga hoş gelmesinden önce içinde neyi barındırıyor hangi öğeleri işliyor diye bakarım. Kısacası o parçanın özünde neler var diyelim.

Hayko'nun albumunu dinlediğimde çok emek verildiği ve gerçekten bu başarıya ulaşmak için uzunca bir yol katedildiğini düşünüyorum.

Ayrıyetten.

Brutal vokal ve scream vokal'i olan parçaları dinlemeyen bir insanım; sevmiyorum. Haykonun albumunde ama şöyle birşey var o vokalleri çok güzel oturtmuş parçalara harmanlamış adam resmen, o yüzden pek kulagımı tırmalamıyor diyebilirim hatta bazı bazı hoşuma gidip eşlik ettiğimde olabiliyor.

Neyse uzun yazılar beni bozuyor.

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 01:59 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik konusunda tamamen kendine has bir ezgisi var kesinlikle birinden özendiği bir ses ' i yok...

Lakin şekil şemal tarzdına kendisi zaten dream tv de manson fan ı oldugunu sölemişti...

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 02:44 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de sadece fanı olduunu sölediiğini sölemek istedim yoksa özenti ondan kolpalıyo demiyorum ki mansonı severim :)
bi de şarkı sözleri bazen çok abuk geliyo "yüzün çirkin vücudun çirkin" falan diyodu bi şarkıda paso orda ne anlatmak istedi bilemedim.ilk albümdede böle garip sözleri olan şarkılar vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dk ya bizde tanışıyoruz hayko ile :) Hatta telefonu falanda vardı yani :D Bilmiyorum ama hani açıkcası ilk çıktığında sevmemiştim sonra anladımki Türkiye adam gibi müzik yapabilecek az sayıda kalan insanlardanmış . Bir defa yapmak istediği müzik türüne gittikçe yaklaşıyor . Amerika şu trend var , Türkiye'de emo'lar artıyor :D Şu müzik yapalım Linkin Park'ın Türkiye temsilcisi olalım ( Kim olduklarını sölememe gerek yok ) . 2 Rap repliği sıkıştıralım Rock şarkılarına demiyor . Böyle demedikçe düşündüklerini , hayallerini yapmaya çalıştıkçada arkasındayız sonuna kadar . Sırf bunun için saygı duyarım . Aynı zamanda kendisi yanlış hatırlamıyorsam konservatuar'ın kendisine hiç bir şey katmadığını görünce eğitimini yarıda bırakmıştır .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
evet bu albümde en cok dinlenen parça "bertaraf et" oldu. gerçekten albümün en iyi şarkısı bana göre de. diğer şarkıları da oldukca sert ve güzel, scream vokal kullanmış bol bol. screamde ne dediğini anlamak mümkün değil ama aynı şeyleri söylüyo bi kaç parçada, kendini tekrar etmiş biraz yani eksik yanları da yok değil, davulcu da 2 şarkıda aynı şeyleri yazmış bir bölüme o da dikkatimden kaçmadı.

o yüzün iğrenç dediğiniz şarkı "kaos" cok guzel bence sözleri kötü evet. ama müzik süper olmuş. bir de son bölümü var ki acaip gaz, 2:35'ten sonrası.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:28 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oturup hiçbir albümünü dinlemedim şu ana kadar ama geçen gün aptal tv kanallarının birinde klibini izledikten sonra kendisine ısınmaya başladım. Tam olarak taraftarı olmasam da ülkemizde yer almayan (bilinmeyen gruplar olabilir, tamamen sallıyorum) bir türe öncülük ettiği için bile saygıdeğer insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...