Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Merhaba, ben 1 sene kadar önce oyunu bırakmıştım ve yeniden başlamak gibi bir düşüncem var, ne kadar iyi bir düşünce bilemiyorum ama.. Eski Wow kutumu yükleyip patchleri çekip oyuna başlayabilir miyim yoksa eklenti paketini hemen almam mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 paketi hemen olmasa da mutlaka alman gerekiyor. ama sanırım siteden(wow-europe) para ile cd key satışı da yapılıyordu. bir arkadaşından cdleri bulup ksadece keyi alıp ta halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 "Hemen olmasa da" derken? Yani 60 a kadar gidebilirim ve sonra eklenti paketini alsam oluyor mu? Bunun 1-60 level arası herhangi bir eksikliği oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 expansion tamamen 60+ sonrasi ile alakali. o yuzden eksikligi olmaz. yani 60 olduktan sonra da alabilirsin. ama lvl 58 civarinda al bence. 58-70 arasi outlands de kasarsin. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:21 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Peki teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ayrıca blood elf ya da dranei karakter açmak istersende alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar