Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Aslında baya eski bir şey. Ama son zamanlarda buna güldüğüm kadar başka bir şeye güldüğümü hatırlamıyorum. Kod yazma hakkında bilginiz olması gerekiyor tabi. Bakımı yazılamayacak kod nasıl yazılır.. Firmada "hello world" yazdıran kodunuzu anlamak için iki yüz yıl uğraştırın milleti. :) Burdan buyrun. favorilerimden: Naming Be Abstract : In naming functions and variables, make heavy use of abstract words like it, everything, data, handle, stuff, do, routine, perform and the digits e.g. routineX48, PerformDataFunction, DoIt, HandleStuff and do_args_method. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:50 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Evet evet harika bişi , ben yazdım ben anlarım hatta 1 sene sonra bakmam gerekirse bende anlamam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 sayfanin tasariminda da "nasil rezalet tasarim yapilir ki insanlar hemen browser'i kapatsin" mantigi gudulmus galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben yarı uyur halde 300 satır yazıp sabaha anlamadığım için sildiğimi biliyorum :D çalışıyordu ama : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 güzel bi çalışmaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 DoIt i baya kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 komik cunku su an calistigim profesorun bana verdigi proje soyle ozetlenebilir: (Fransiz aksani ile ingilizce dsunun): Al bu bizim kodumuz, bi grad ogrencisi wxWindows a entegre ederken kodun icine sicti, wxWindows dan kurtul ve kodu temizle, ayir birbirinden ve moduler hale getir ki ilerde yeni algoritmalar denenebilsin (Computer Vision ustune bi arastirma) Tabi ben bu yaziyi okurken her sayfada en az bir seye evet kodda var diyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar