zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ben gmlerin her şeyin içinden geçebilmelerini istiyorum bunu nasil yapabilirim[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Gmlere özel bir chardef yaz ve bu chardef e mt_ghost ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Buna rağmen bile static'lerin içinden geçemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 c_man_gm diye dene[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Joe saol böyle oluyo :) .body c_man_gm yalnız evlerden falan gecmiyor sadece benim ekledigim item e kapilardan geciyor[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ozaman ghost_body :P bilmiom ya :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 plevel 4 üstü herkez haritasından static itemleri silsin (dragon map) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Very'i verdataya patchlediginde bunu yapman mumkun Static dinlemez gecer. ahanda hedesi : http://www.dbsource.net/dbsource/Files/Sphere%20Tools/very015.zip[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Benim verdata da zaten geçmek patch li olması lazım çünkü oynadığım serverin gm leri geçebiliyor bende o serverda oynadığım için verdata yi değiştirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar