Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yıllardır aradığım ama bulamadığım bir filmdir kendisi, dvd vcd divx her türlü ne varsa (türkçe dublaj hariç) birilerinde varsa ve paylaşmak isterse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 6000e yaklaşık dvd var bakiyim yarın=) satışa geçmeyi düşünüyorum yakında daha aradığın varsa söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 oha 6000 mi öeh :) arşivciligin sınırlarını zorlamışsın yahu :) bu arada çingeneler zamanını bende izliyecegim en kısa zamanda, çok fazla övgüsünü duydum arkadaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 All the Invisible Children (2005) ... aka Enfants invisibles, Les :D abartmıyorum çingeneler zamanını bi 4 senedir arıyorum bulamadım, bi tek amazon.com da vhs olarak var, taa amerikadan da vhs getirtmeye içim razı olmuyor, bulamazsam en sonunda ya emir kusturicayi aricam yolla dicem ya amerikadan vhs alacam [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 02:07 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 vcd sinde altyazilimiydi dublajlimiydi hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 zaten dvdsi yok diye duydum bi yerlerden hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bende divx'i var istanbuldaysan cdye çekip verebilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 istanbuldayım çok memnun olurum. hangi semttesin nerde buluşsak kolaylık olur bana özel mesaj atabilirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar