Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Efenim otomobil dünyası hakkında tazecik bilgiler edinebileceğiniz, yorum okuyup yazabileceğiniz, resimlere bakıp kendinizden geçebileceğiniz tekkapi.com açıldı! Arabalar hakkında yazılar dışında, teknoloji haberleri, yarış oyunları incelemeleri ve daha bir çok şey de var. Sitenin bütün içeriği ve tasarımı otomobil tutkunu süper insan Mr_Hand tarafından yapılmıştır. Kodlaması da benim tarafımdan şettirilmiştir. Burdan buyrun. [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 00:33 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 baya iyi duruyo tasarim, ama google reklamlarini yerlestirmek icin baska yer secin. maksimize etme tutoriallari var nette, orda ayak altinda olmus =D
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 evet reklamlar disinda guzel olmus, eline saglik.
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Siteye baktim bastan sona cok guzel olmus
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Finalleri arasında bile kasıp haber yazıp da, tekkapı.com'u çoğu profosyonel otomotiv sitesinden bile güncel tutan Mr_Hand'i alkışlıyorum burdan.
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cidden acayip guncel tekkapida gordugum haberler gazeteye cikinca pek bir esprisi bile kalmiyor ornegin bugun 308 in resimleri vardi hurriyette tenezzul bile etmedim :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 eheh bu sitenin sınavlar nedeniyle uğraşamadığım hali :P sınavlardan kurtuliim daha ii olacaz... :)
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Hehe savaaş :p Benimde var böyle bi projem. Daha kodlama aşamasında. Bugün son finalide defedip yeniden kodlamasına başlıyorum bakalım. Site yazılımının daha çok işi var çünkü çok kapsamlı birşey var aklımda adım adım hazırlıyorum. Forum kodladım bide.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hiç anlamam kod lamadan sora demode olmasin bak site :D 2 yil diyosun
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yok yok bende gelişerek değiştim :p Kod değil ama tasarım eskiyor gerçekten. Kullanıma açılmadan 2. tasarımında site 3. ye geçesim var şimdiden soğudum ben :)
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bu tekkapi ile ilgili de birazcık yorum yapayım. Site daha çok underground tarzı bi tasarıma sahip. Domaine de bakacak olursak modifiye meraklılarına hitap eden bir site olması daha iyi olacak gibi. Anasayfada çıkan tüm haberleri kategorilendiren bölümler dışında da içerik sağlansa daha çok talep olabileceğini düşünüyorum. Bu konuyla ilgili profesyonel olarak çalıştığım için şunuda söyleyebilirim google reklamlarının bu denli ön planda olması ve onlar için özellikle yer ayrılmış olması belki tıklama sayıları açısından avantaj sayılabilecek olsa da, google'ın uyguladığı MFA (Made For Ads) kapsamına gireceği için aslında reklam gelirini törpüler. Ufak bir de ek, sol kısımdaki markalar ve yanındaki google reklamının alt kısmı bomboş duruyor. Oraları da değerlendirseniz iyi olur gibi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 öneriler için sağol, o boşluğa bişeyler düşünüyorum zaten ben de. Ayrıca site yarım yamalak sayılır aslında, malum uğraşamıyoruz çok fazla. YAvaş yavaş geliştirecez işte...
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Nerdeyse sıfır php bilgisiyle oturup bir haftada falan kodladım. Tabii ki yarım yamalak olacak. Taa ne zamandır yapacam dediğim şeyleri bile yapamadım. Vakit olsa neler neler yapılır. :)
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Gerçekten sıfır denecek kadar php bilgisiyle yaptıysan çok iyi olmuş. Biraz endüstüriyel tasarıma ihtiyacı var ama :p
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o ne demek şimdi ya :) görsel tasarım bana ait plx :P
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Biraz daha kullanılabilitesi yüksek bi tasarım olsaydı diyorum yani :) Dediğim gibi o boş bölümler fln keza. Ama demişsin yapcaz diye [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 20:16 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar