-Blind- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 aklıma gelmişken geceleğin güneş gözlüğü takanlarada uyuz olurum[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bende birşeyi bilmeden hakkında konuşanlara kendini beğenmişlere marka dan başka bişi giymeyenlere arkadan konuşanlara ispikçilere köylü tiplilere satıcılara ekicilere ve küfür etmeyi marifet sananlara UYUZ OLURUM!![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 walla bn de abuk sabuk konusanlara,ne dedigini bilmeden konusanlara,artistlik yapanlara,boceklere . . . vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 at yelesi model sac, ustune birde tac, altinada pacasi siyrilmis pantolon ve boks botu. bunlari yapan adamlar.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 her tür kıza metal dinlediğini sanan hiphopçılara metalciyim diyince metal dinliyo olabilirsin ama metalci olamazsın sen metalciler somurtkan olur sen öle diilsin diyenlere yanında kız arkadaşı varken selamı sabahı çok görenlere telefonuna yapışık insanlara babasına aşık kızlara 10000000 kişiye forwardlamassan icq paralı olucak diyenlere üstteki keke düşüp de bana forward yapan listemdekilere ki eğer realda tanıyosam bu kişileri gördüğüm yerde arkadaş demem pataküte girerim kızkurusu ingilizce hocalarına vs vs aklıma gelince devam ederim [hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 29 September 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 *"aga"lara *"aga,genç,bu makinanın işlmecisi kaç?,bi baksana genç"diyenlere(2 el cs oynuyacan ne iş çıkarıyon bana) *devgibi "saat 20.00'den önce sigara içmek yasaktır"yazdığı halde sigara içip izmariti klavyede söndüren şerefsizlere,üstüne ordaki küçücük çocuklara dumanını üflüyo hayvanlar *"abi 250 binlaralık uzatırımısın masa 14'ü"diyen çoluklara *her sözün arkasına a...koyim "ekleyenlre,bunu kendilerinden 70 yaş yaşlı 1.dünya savaşını görmüş yaşlı teyzeyle konuşurken devam ettiren lavuklara *kaşar kızlara *kaşar kızlara yavşıyan okuluyn yavşak takımına *eheheheh,satanist müziği la,anlamıyonki adamların dediklerini niye dinliyon la bunu??(ki bunu cake dinlerken dediler bana)diyip kızların yanında linkinpark,evanscene,50cent,eminem dinlediğini iddia eden piçlere *çok iyi birisin,ama,ne bilim sorun sende değil bende,belki başka bir zaman yeniden deneriz(lan sanki evlenicez,2 hafta çıktık bea)diyen kzılara *ukala hocala *1milyon verdiğim halde önünde duran 250 binliralardan birini para üstü olarak vermeye üşendiğinden"bozuk versene genç" diyen minibüsçülere uyuz olurum[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 imzamda eski nickimle quote bulunduranlara uyuz olurum =p infernal_reborn yaz da bari anlaşılsın abi[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 zart zurt nickini değiştirip kafamızı karıştıranlara uyuz olurum :-p[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ehuehehe admini olmadığı halde imzasına link koyanlara uyuz olurum :-) şifre olayı çözülsün de c/pci başı yapalım seni.[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Evet "UYUZ OLDUKLARINIZ"'a devam iyi gidiyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 %70 devam zorunluluğuna kendini uymak zorunda hisseden hocalara kıl olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ne demiştim.... said: ReaperXS, 28 September 2003 00:54 tarihinde demiş ki: Uyuz olunan şeylerin hiç bitmemesine uyuz olurum...[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: BlaCk_DmC, 27 September 2003 23:15 tarihinde demiş ki: 6-Eğer Küpe veya piercing takıyorsan seni horgören geri kafalılara. [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Beraber yaşadık bu olayı sanırım lol.Garbageda GICIK2 batılılaşma özentisi vs demişti. Bende çok kıl olurum bu olaya.Kimse hor görmedi şu ana kadar laf edenlerede sanane kardeşim sen git racon kes diyorum uzuyorlar ve gidiyorlar lol.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 uyuz olmaya uyuz olmaya uyuz olmaya uyuz olmaya uyuz olmaya uyuz olmaya uyuz olmaya uyuz olmaya.........[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DevilizeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Yaratıcılığı kopyacılığa hatta clone sektörüne dönüştürenlerden kendini illa bi kalıba sıkışırmaya çalışanlara uYuZ olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: White_Rakkad, 29 September 2003 16:23 tarihinde demiş ki: bende birşeyi bilmeden hakkında konuşanlara kendini beğenmişlere marka dan başka bişi giymeyenlere arkadan konuşanlara ispikçilere köylü tiplilere satıcılara ekicilere ve küfür etmeyi marifet sananlara UYUZ OLURUM!![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] +3469124613467134631465[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 uyuz olurum kelimesine ve 10+ yıllık konuların uplanmasına uyuz oluyorum. uyuz olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 kulaklığın sadece birinden ses gelmesine uyuz olurum. Beynini yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar