Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Uyuz Olurum" Köşesi

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

her tür kıza
metal dinlediğini sanan hiphopçılara
metalciyim diyince metal dinliyo olabilirsin ama metalci olamazsın sen metalciler somurtkan olur sen öle diilsin diyenlere
yanında kız arkadaşı varken selamı sabahı çok görenlere
telefonuna yapışık insanlara
babasına aşık kızlara
10000000 kişiye forwardlamassan icq paralı olucak diyenlere
üstteki keke düşüp de bana forward yapan listemdekilere ki eğer realda tanıyosam bu kişileri gördüğüm yerde arkadaş demem pataküte girerim
kızkurusu ingilizce hocalarına
vs vs aklıma gelince devam ederim
[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 29 September 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*"aga"lara

*"aga,genç,bu makinanın işlmecisi kaç?,bi baksana genç"diyenlere(2 el cs oynuyacan ne iş çıkarıyon bana)

*devgibi "saat 20.00'den önce sigara içmek yasaktır"yazdığı halde sigara içip izmariti klavyede söndüren şerefsizlere,üstüne
ordaki küçücük çocuklara dumanını üflüyo hayvanlar

*"abi 250 binlaralık uzatırımısın masa 14'ü"diyen çoluklara

*her sözün arkasına a...koyim "ekleyenlre,bunu kendilerinden 70 yaş yaşlı 1.dünya savaşını görmüş yaşlı teyzeyle konuşurken devam ettiren lavuklara

*kaşar kızlara

*kaşar kızlara yavşıyan okuluyn yavşak takımına

*eheheheh,satanist müziği la,anlamıyonki adamların dediklerini niye dinliyon la bunu??(ki bunu cake dinlerken dediler bana)diyip kızların yanında linkinpark,evanscene,50cent,eminem dinlediğini iddia eden piçlere

*çok iyi birisin,ama,ne bilim sorun sende değil bende,belki başka bir zaman yeniden deneriz(lan sanki evlenicez,2 hafta çıktık bea)diyen kzılara

*ukala hocala

*1milyon verdiğim halde önünde duran 250 binliralardan birini para üstü olarak vermeye üşendiğinden"bozuk versene genç" diyen minibüsçülere

uyuz olurum[hline]tık!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

imzamda eski nickimle quote bulunduranlara uyuz olurum =p
infernal_reborn yaz da bari anlaşılsın abi[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehehe
admini olmadığı halde imzasına link koyanlara uyuz olurum :-)
şifre olayı çözülsün de c/pci başı yapalım seni.[hline]the action brings reaction
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 27 September 2003 23:15 tarihinde demiş ki:

6-Eğer Küpe veya piercing takıyorsan seni horgören geri kafalılara.

[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

Beraber yaşadık bu olayı sanırım lol.Garbageda GICIK2 batılılaşma özentisi vs demişti.

Bende çok kıl olurum bu olaya.Kimse hor görmedi şu ana kadar laf edenlerede sanane kardeşim sen git racon kes diyorum uzuyorlar ve gidiyorlar lol.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 29 September 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
bende
birşeyi bilmeden hakkında konuşanlara
kendini beğenmişlere
marka dan başka bişi giymeyenlere
arkadan konuşanlara
ispikçilere
köylü tiplilere
satıcılara
ekicilere
ve küfür etmeyi marifet sananlara UYUZ OLURUM!![hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

+3469124613467134631465[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...