BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bir kaç sene önce çok sevdiğim bir dergi olan Game Show'da çok beğendiğim bir köşe vardı. "Uyuz Olurum" Köşesi. Bu Köşeyi burda biraz devam ettirmek istedim. Lütfen uyuz Olduğunuz şeyleri maddeler halinde yazınız. Örnek; 1-Elinde Cep Telefonu ile dolaşıp ego satan ve süslü egzotik kafes kuşlarına benziyen kuş beyinli kadınlara 2-İyice Et pazarına dönen Magazin Basınına 3-Hiç Tepki vermeyen yada bir olay sırasında aşırı tepki veren taxicilere 4-Yaşlı insanların tutuculuğuna 5-Bara gidip kadın avcılığı yapan bol hormonlu öküzlere 6-Eğer Küpe veya piercing takıyorsan seni horgören geri kafalılara. 7-"Kroyum ama para bende" Felsefesi güden danalara. 8- Ultra Metalcilere , Ultra Arabeskcilere , Ultra Popculara UYUZ OLURUM Evet sizde uyuz olduklarınızı yazın. P.S: Bu Maddelerden bir kaçtanesi Game Show'dan alıntıdır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bilimum börtüböceğe uyuz olurum,bi de şu sıralar hayata uyuz oluyorum[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 gameshow un kapatılmasına uyuz oluyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Evet Bende. Game Show'u hiç unutmıyıcam. Neyse konu sapmasın.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Icqdan eski sınıf arkadaşlarımın bana küfretmesine Sonra saf olm eheh derken küfürü yiyince "Olm dövdürtcem seni!" demelerine Icq lıstemde cevap vermeyen tanımadık insanlar olması (çok sinirimi bozuolar kötü bi niyeteri var sanki)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Uyuz olanlara uyuz olurum =P[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ilhan manzıs tarzı saçlara uyuz olurum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Sivrsineklere,karasineklere,mide bulantısına,karın agrısına,mide kaslarının kasılmasına,endoskopiye,kan sayımına uyuz oluyorum.[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 sabah okula giderken servise geç kalırsınız evden dışarı apar topar çıkarsınız böle servis kapının önünde 10dk'dır sizi bekliodur, herkes size bakıodur yürümeyle koşma arasında bi hızla servise doğru gidersiniz çok sucks bi durumdur[hline]i know i am on my own. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Yukardaki uyuz olunan her uyuz şeye ben de uyuz olurum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ben Slip'in uzun ismine uyuz oLuyorum :D[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 sivrisinek, annemin ben onun istedii seyi coktan yapmama ragmen aynı seyi istemesidir (orn. can yataktan kalk ( bn kalkarım).... CAAAAAAN KALKSANA OOOLUM YATAKTAN !!! )[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bende özentilere uyuz olurum... Taklitçiliği hiç sevmem. Doğal olmayan insana kıl olurum.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 GICIK Tam Gıcıksın hakkatten Git Başka Yere Burda seninle tartışıp topici konusundan saptırmak istemiyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Uyuz olunan şeylerin hiç bitmemesine uyuz olurum...[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 forumlara atmış olmak için mesaj atan gereksiz insanlara, post kasanlara uyuz olurum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 İçindeki duyguları dizginleyenlere kıl olurum[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Uyuz olduğum dünya kadar şey olmasına rağmen bi tanesinin bile aklıma gelmemesine uyuz oldum şimdi.. He bak bi tane geldi aklıma. Yolda yürürken fln el ele tutuşmayı,kol kola gezmeyi,elini kızın omzuna koymayı vb. şeylerden nefret ederim. Bilmiyom nden... Ama nefret ederim...[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 cep telefonumu 10-15 sn caldiran, acincada "ne acion lan lavuk caldiriodum oylesine" diyen mallara uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ukala insanlara[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 İnsan olmayanlara uyuz olurum eh ozaman şimdi ne olucak...İnsan da yok bu topraklarda? En iyisi ben bu uyuz olma işini ileriye atayım bir ara olurum...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: BlaCk_DmC, 28 September 2003 00:22 tarihinde demiş ki: GICIK Tam Gıcıksın hakkatten Git Başka Yere Burda seninle tartışıp topici konusundan saptırmak istemiyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Yokya? Sende laf sokarsan bende sokarım. Bu ne? : "Eğer Küpe veya piercing takıyorsan seni horgören geri kafalılara"[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Gereksiz topic acanlara.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 lamer'lıklarini ona buna gereksiz ve cocukca laflar atarak kapatmaya cali$anlara.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Ben de GS den bisiler yaziyim bari: 1-Kiz+Erkek+Erkek ortaminde sirf kiza yalakalik yapmak icin 40 yillik arkadasiyla tasak gecenlere uyuz olurum. Bu benden: 2-Superman, HE,man falan gibisinden cizgi filmlerde, kotulerin son anda kaybetmesine uyuz olurum. 3-Ericson-life'a deliler gibi uyuz olurum, bilgisayardan bi bok anlamayan gerzeklerin bu isten para kazanmasina kil olurum. 4-Lan CAfe'lerde lamer muhabbetine kil olurum, basima gelip kit kanaat yeten beyinleriyle "abi öle yapma, bak böle yap"diyenlere... falan filan...[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar