Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 wowa dönüp dönmeme konusunda kararsızım. şimdi tekrar yüklüyorum da, server tavsiyesi hayra geçer.. tercihen yeni açılmış olmasın, eski de olmasın. zatan günde en fazla 3-4 saat oynarım, o yüzden "aman ilk 60layan ben olucam" derdim yok, olamaz. ekonomisi oturmuş olsun ama millet de bırakıp gitmiş olmasın. öyle karışık işte =) not: birkaç rus dolu sunucuya denk geldim, öyle olmazsa hayra geçer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yeni bi server açıldığı zaman migratede açılıyor bu herkez tarafından bilinir migrate si olan bi serverin yeni bi tarafı kalmıyor bence tercihini iyi guildlerin olduğu bi serverdan yana kullanman olmalı ama yinede sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yeni bi server istemiyorsun eskide olmasın diyorsun hedefin nedir tam olarak bilmiyorum ama günde 3-4 saat oynayacaksan zaten pek bi önemi kalmıyor en iyi karar senden çıkıcaktır sonuç olarak ama yinede eski oturmuş serverler daha iyi gibi geliyor bana diğer arkadaşlarında önerilerini dinlemek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Hangi tarafı seçiceksen o taraftan daha çok oyuncunun olduğu serverı seç yani horde olcaksan hordeların çok oldugu server seçki rahat lvl alıp ilerde rahat raid yaparsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar