Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Fazla gereksiz gosteris oluyor vinyl bence. Gayet sade ve guzel olmus araba bu haliyle.
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 dogru biliyorsun vodan. Vinyl da yapinca nfs underground dan cikma derler :) bence icine yapilacak modifiye haric tam olmus
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hasta oldum arabaya çok güzel olmuş..ellerinize sağlık..bi de sade bi vinyl iyi gider..cart bir yeşil veya koyu kırmızı mesela
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 güzel iş yapmışsın dostum kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah :)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Araba dışında yaptırdığın şeyler maliyeti ne kadar tuttu acaba?
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bazı şeyleri aşmak lazım tabi, etraf ne der endişesiyle bakarsak her olaya hiç bir şey yapamayız değil mi ? nfs yokken vinyl vardı nfs den sonra da olacak ama bazıları vinyl'i sadece nfs de öğrendiği için "bu ne lan? nfs özentisi" benzeri tepkiler verebilir :p, neticede çok güzel bir dış modifiyenin ardından çıplak kalmış araba onu demek istedim. ayrıca vinyl yaptırcam diye oturup most wanted falan yazdırırsanız dalga geçerler tabi, bizim okulun otoparkında bir fiat punto(grand de punto) vardı gerçekten güzel modifiye edişmiş, ama gel gör ki adam kapıya nfs most wanted yazdırmış, lol.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Kadir Has mı o okul? Bizimkinde de var da aynı şekilde bitane :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 helal, haziran TRTUNING e çıkmışsın :) dedim ben de bu araba tanıdık geliyo
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bizim okulda da bi bmw ci tamponuna on the roads, ve fast & the furious yazdırmıstı, sonra cıkarmıs allaha sukur
Öne çıkan mesajlar