Monthius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Amanın BG III! Yalnız son cümleye takıldım ben, Bethesda'nın FPS olarak BG III yaptığını düşündüm sonra, çok fena küfürler ettim, umarım Bethesda değildir yapan firma... Obsidian yapsa müthiş olur mesela... Bu arada haberin kaynağı neresidir? Link verebilme şansın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ben haberi RpgCodex'te gördüm. PC Gamer'ın editörü Ross Atherton yazmış. Nette biraz daha bakınındım 3.5 kurallarıyla atarinin yaptığına dair söylentiler var ama kesin bilgi hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 2 yıl sonrayaysa 4 le olur anca.wotc izin vermez 3.5 a. ya isim dışında bi benzerliği olmıycak bi oyun işte.muhtemelen konsollara filan da çıkar.BG nin konusu vardı; başladı,gelişti,bitti.orda bırak işte.FR da şehir mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Daha hala Waterdeep gelmedi :> Harbi şimdi düşündümde Waterdeep güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Baldurs Gate 3den haber yok ama Black Hound tam gaz devam ediyor. 3.5 kurallarına bi iki modifiye var, SoZle gelen overland map hedesini dahil ediyorlar, dialoglar falan da güzel görünüyor. http://the-black-hound.com/blog/ http://the-black-hound.com/images/salea_conversation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Baldurs Gate 3den haber yok ama Black Hound tam gaz devam ediyor. 3.5 kurallarına bi iki modifiye var, SoZle gelen overland map hedesini dahil ediyorlar, dialoglar falan da güzel görünüyor. http://the-black-hound.com/blog/ http://the-black-hound.com/images/salea_conversation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Sen de pes et, al bir konsol. Hatta ben de pes edeyim, birlikte alalım, Fallout 3 falan oynayalım, WOW HOW COOL IS THAT diye Gamespot'a mesaj atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 BG1-2 gibi izometrik olmazsa hiç bir oyun sarmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi nwn motoru/motorunun konsepti dandirik diye 3d kötü olcak diye bişi yok nası yapmaları gerektiğini bilmiyorum, ama nwn aşırı dandik. rpg de grafik iyi olacak arkadaş. yani strateji fps filan grafiğe gerek yok da, rpg de platemail in üstünde yansıyan güneşi görcez. bg2 de hayalgücüne bırakmıştı o kısmını o yüzden ok. ama 3d olunca pixelleri görünce "ööööğğğ" diyosun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 arcane said: Sen de pes et, al bir konsol. Hatta ben de pes edeyim, birlikte alalım, Fallout 3 falan oynayalım, WOW HOW COOL IS THAT diye Gamespot'a mesaj atarız. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Jadelith said: abi nwn motoru/motorunun konsepti dandirik diye 3d kötü olcak diye bişi yok nası yapmaları gerektiğini bilmiyorum, ama nwn aşırı dandik. rpg de grafik iyi olacak arkadaş. yani strateji fps filan grafiğe gerek yok da, rpg de platemail in üstünde yansıyan güneşi görcez. bg2 de hayalgücüne bırakmıştı o kısmını o yüzden ok. ama 3d olunca pixelleri görünce "ööööğğğ" diyosun direk oha frp de grafige gerek yok be infinity engine diye bişi var duymadın mı ? crpg de mühim olan diyaloglardır müziklerdir konudur şudur budur grafikler orta şeker olsa kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 grafiğe cidden hacet yok. Bi de bg2 nin grafikleri cidden iyiydi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bide bence electron engine gerek iç mekan gerek modelleme olarak çok başarılı bi motor. Infinitynin atmosferik havası özellikle dış planlarda yok ama purgatorio gibi modlarla o da sağlanabiliyor. Texturaları kökleyince nwn2 göze gayet hoş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ben daha diğer 2 seriyi oynamamıs biri olarak acaba bu oyunu pc im kaldırır mı demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Eğer NWN2yi kaldırıyorsa bunda da sorun çıkmaz. Serinin ilk iki oyununu oynamış olmana gerek yok farklı bir hikaye anlatılıyor, zaten büyük ihtimalle copyright sorunları yüzünden Baldurs Gate adıyla çıkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ya yokmu adam gibi portre çizen biri ya. Nedir bu rezalet. Deforme edilmiş fotolara bile razıyız ama adam gibi birşey koysunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bg2 nin iyiydi. çünkü az şey gösteriyodu sen hayal ediyodun. ne bilim portraite bakıp "ha adam şuna benziyo" diyodun. ve portraitler haliyle çok güzel yapılabiliyodu. 3d ye herşeyi gösteriyo. surat vücut bacak kol saç, herbibok direk önünde. ve bu yüzden suratı dandik yapınca, 2d den daha kötü oluyodu grafikler. hayal gücüne yer vermediğinden, çizimler yeterince güzel değilse kötü oluyordu : ) bunu demeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 jaelith in dediklerine katılıyorum ben de infinity engine'i her zaman ortalama bir motora tercih ederim infinity candır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nwn 2 nin grafikler temiz ama ya sadece portre olayini 3d yerine çizim olarak koysalar daha iyiymiş bilmiyom ben oynadim o kadar nwn 2 batmadi görsel olarak tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 NwN 2'nin atmosferi zayıf, kamerası hantal. Motor ne kadar kaliteli olursa olsun bunlar da lazım şeyler. Baldur portrelerinin Photoshop olması lazım. Gayet muhteşemler ama favorilerim Icewind Dale'deydi, hepsi ayrı birer İsveç güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eheh sanırsam levelın icewind dale tanıttığı sayıda kendi suratında fotoşop ile oynayıp oyuna karakter resmi olarak koyma tutosu vardı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Revangelis said: eheh sanırsam levelın icewind dale tanıttığı sayıda kendi suratında fotoşop ile oynayıp oyuna karakter resmi olarak koyma tutosu vardı (: icewind değil nwn 1. onun portreleri öyleydi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 portreler çok süfer oluyo. ama 2-3 seneye portre gibi grafik çıkar. bide nwn2 de müzikler çok arka plandaydı. bg2 + tobdaki müzikler inanılmaz ötesiydi. bg2de dragonlarla olan savaşlardaki müzük + irenicusla son savaş + amelyssanla olan savaş buradaki müzikler çok çok güzeldi. nwn2 de bir tane müzik hatırlamıyorum. ama en kötü şey kameraydı eet. arkanda yaratık varsa yaratığı görmek için 3 saniye kamera çeviriyodun abi o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 BG serisi gelmiş geçmiş en epic seridir bence. Hikaye süper, evren zaten FR. Diyaloglar, karakterler, etkileşim, izometrik infinity motoru herşey olağanüstüydü. Şöyle BG tadında, yine izometrik ama Dragonlance evreninde geçen bi oyun olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 holley be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar