Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rebel vs imperial

hyperspace

Öne çıkan mesajlar

oyuna baslayali 2 hafta oldu zar zor hayalini kurduğum rebel tarafına geçmeyi başardım ama beni hayal kırıklığına uğratan bişey var. nedense oyun konseptine tamamen ters olarak oyunda imperiallar ve rebeller çok iyi geçiniyolar (?) en azından benim oynadığım serverda böyle birlikte ava çıkıp alışveriş yapıyolar. ayrıca beni üzen ikinci şeyde zaten sayılı olan turk rebellerin bölünmüş olması. bu neden böyle? ben en yakın zamanda freedom fighters a katılmayı düşünüyorum!

LONG LIVE THE REPUBLIC!

novice marksman - novice medic (eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi geçiniyor olmamız forumlardaki arkadaşlığımızdan kaynaklanıyor tabi ki:) bir de ilk dönemlerde henüz bir rebel birlikteliği oluşturamamışken çok da roleplay'e girmek mümkün olmadı. imperial oyuncular örgütlenmelerini sürdürürken rebel oyuncular biraz geride kaldı. tabi bu hazırlık dönemi -öyle diyelim artık- görüntüsü azaldıkça herşey daha da oturması gereken yere oturuyor olacak.

tabi rebel ve imperial oyuncuların mücadelesi roleplay içinde kalacak. yoksa birbirimize gerçek hayatta da düşman olmayacağız :)

bir de benim karakterimin background'u bu duruma uygundu. birlikte büyüdüğü arkadaşlarının birer birer imparatorluk saflarına geçişiyle ve günün birinde en sevdiği arkadaşlarıyla karşı karşıya gelmek zorunda kalacak olma düşüncesiyle kendini yiyip bitiren birisi Sufi Finvara :( imparatorluğun fitne sokması galakside nice aileleri nice dostlukları parçaladı. eskiden kantinde aynı müzikle danseden arkadaşlar şimdi savaş meydanlarında karşılaşmak zorunda kalacak. Sufi de, nasıl kendi canını yeniden özgürlüğe kavuşabilmek için feda etmekten çekinmeyecekse, dostluklarını ve anılarını da bu uğurda feda etmekten çekinmeyecek.

akşam üzeri 5-6'dan sonra gece geç saatlere kadar oyunda olurum bugün bir aksilik olmazsa. oyuna girer ve haber verirsen daha detaylı konuşuruz :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

aha hayir herkez kandirilabilir, aldatilabilir. gorevlerimizden biri de zalim imparatorluk safina kandirilarak ya da yanli propagandayla katilan arkadaslarimizi mengeneden kurtarmak. oyun icinde filan npcler diyor, alderaani rebeller yoketti diye propaganda yapmis palpotot.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

neutral rulz walla.. hiç kan davasına karışmam:P
Ayrıca ben Corelia/Coronette kanlı bıçaklı birbirine dalan çok kişi gördüm.. genelde imp. ler kaybediodu ayrı konu:P
salaklık onda.. gelinirmi rebel bol olan gezegene:P

en iyisi karışmamak walla:P takılın siz öle:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse yanlış anlamasın sufinin dediği gerçek hayatta kimseyle bi sorunum yok ama oyun içinde rebeller ve imperiallarin birlikte takılması banada saçma geliyo. yani oyun bu iki tarafın birbirine girmesi üzerine kurulu ama biz birlikte takılıyoruz karşı karşıya savaşmak yerine. ayrıca türk rebellerinde bir an önce birlik olmasını istiyorum oyunun rutinliği imperial ve rebel turk pa lar arasındaki rekabetle ortadan kalkar diye düşüniyorum![hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer
Dark Legion - Spy Network - Recruiter
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bunda yanlış anlaşılacak birşey yok revhas. tabi ki olması gereken o.
ama rebel oyuncuların imperial oyuncular gibi bir birlik oluşturma ihtimali biraz uzak bir hedef gibi görünüyor şimdilik. bakalım... gün olur, devran döner... gerçi o zamana ben hala oynuyor olur muyum orası da bilinmez :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
revhas, 27 September 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
Kimse yanlış anlamasın sufinin dediği gerçek hayatta kimseyle bi sorunum yok ama oyun içinde rebeller ve imperiallarin birlikte takılması banada saçma geliyo. yani oyun bu iki tarafın birbirine girmesi üzerine kurulu ama biz birlikte takılıyoruz karşı karşıya savaşmak yerine
hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer
Dark Legion - Spy Network - Recruiter
Eclipse

umarim bu bizim icin solenmemistir. cidden üzülürüm valla. :(

rebel ve imperiallerin gorusmesi gayet dogal, birileri birileri ile gorusecek ki dusmanın durumu bılıne teknolojısınden haberdar oluna, ticarete gelince hıkayeye uygun davranmak lazım, imp lerin ustun oldugu bır donemde gecen oyun konumuza gore, zaten smugler meslegı bu yuzden var ve yaygın, bu meslegın asıl amacı ımp kaynaklarında bol bulunan ve ezılen rebellere ulasamayan kaynakları ulastırmak ve bundan da para kazanmak. bla bla bla...

yav ayrıca 2 dakka tanıdık yuzlerle muhabbet edıp makaraya veremıcek mıyız. gecen dath. taydınız arna gel arkadaslar takılıyo dedı geldım ne xp ye ıhtıyacım var ne de paraya muhabbet olsun yeter dedık, ben cok keyıf aldım sohbetten muhabbetten helekı gecen gunku dark master olayını kacırdıgımada cok uzuldum o da ayrı (hafta sonu, gece hayatı, hatun matun malum), arada oyunu bı kenara bırakıp soluklanmak lazım. hepimiz yeterınce imp yada rebel kesıyoz, arada bırbırımızıde keserız ama imp sınız dıe de sızı yok sayamam, malesef dolasırken hepımız covert oldugumuz ıcın zaten bı manası da yok acıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun rutinligi millet karakterlerini fulleyip bunun tadini almadan degismez. herkes ya calisiyor ya da masterliginin olanaklarini anlamaya calisiyor. daha temiz bir bi ay ister.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arnaviscaa, 29 September 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
Demek rebeller istenmiyor :) . Sizin PA ile dathomirde ki muhabbet o kadar hosuma gitti ki bir ara imperial olmayi bile dusunmustum :)) .Neyse benim Char bitti artik anchorhead de farkli bir şekilde görüşürüz :)

Arnaviscaa
Master Gunfighter
Teras Kasi Master
Rogue

Ol ol sen Imp ol da bak ne oluyo sona, teras kasi` yi nasil ustunde deniyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

delicim erken oten horozu keserler ben ce ole bıdı bıdı etme laf attıgın adam hem teraskasi master hemde master gunfıghter sen onu deıl kesmek cızemezsın bıle.

ayrıca o geyıgıne ole solemıs, o da bende bu oyuna ılk baslayıp dırek rebel olanlardanız, adam hem rutbe hemde professıon olarak senden yukarda, ıstıyosan gel anchorada sana nası adam kesılıyo orada sole bı guselce anlatalım, tk m benım.
canım hadı bakııım hadı hadııııı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 29 September 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
Bence rebel yada imperial'den once turkuz dostuz.Beraber takılmakta bi sakınca gormuyorum acıkçası.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi

abimiz, ben defalarca dedim sana imperial faction seni ve gobegini almaya kafi gelmez, sigamazsin diye. vaderin onunde gonlunce gobek atamazsin diye. halbuki bak mon mothma oyle mi, amiral akbar oyle mi, istedigin gibi cayda cira oyna onlerinde bisi demezler.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bu bi ic savas. bothan olup da twilek olup da ayni gezegenden olup da imp safinda olanlar da olur reb safinda olanlar da olur. haliyle bu insanlar birbirleriyle kafa kafaya geldiklerinde yabanci gezegenlerden kisilere davrandiklari sekilde davranamazlar. soyle dusunmek lazim ; arkadaslarimiz yanlis taraftalar onlari bu hatadan kurtarmak bizim gorevimiz. ehua.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 30 September 2003 11:13 tarihinde demiş ki:
delicim erken oten horozu keserler ben ce ole bıdı bıdı etme laf attıgın adam hem teraskasi master hemde master gunfıghter sen onu deıl kesmek cızemezsın bıle.

ayrıca o geyıgıne ole solemıs, o da bende bu oyuna ılk baslayıp dırek rebel olanlardanız, adam hem rutbe hemde professıon olarak senden yukarda, ıstıyosan gel anchorada sana nası adam kesılıyo orada sole bı guselce anlatalım, tk m benım.

Lafi Arna ya attim sana degil neden hemen atladin anlamiyorum, adamla hergun 1:1 gorushuyoruz zaten , bizi oyuna bashlatana da her turlu yardimi yapanda o. Bilerek takildim buradan. Bence her olayda avukatlik yapmasan senin lehine .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLiDuMRuL, 30 September 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
said:
sadATS2, 30 September 2003 11:13 tarihinde demiş ki:

Lafi Arna ya attim sana degil neden hemen atladin anlamiyorum, adamla hergun 1:1 gorushuyoruz zaten , bizi oyuna bashlatana da her turlu yardimi yapanda o. Bilerek takildim buradan. Bence her olayda avukatlik yapmasan senin lehine .

sad nasi bi savundun varya adamı:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...