Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Merhaba arkadaslar; Adettendir dediler pati`ye yeni arabanin resimlerini koymak,ben de evden (yukardan)bi cekiverdim 2 resim,yakinda daha yakindan ve iceriden de ceker koyarim :) Subaru Impreza`dir araba.. [spo][/spo] [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 11:38 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 foruma resim koyarken genelde 1024-768 i geçmeyecek çözünülükte boyutlandırırsanız daha iyi olur. resme sağ tıklayın düzenle e basın ms paint te ctrl+w kutulara da uygun rakamları girip ufaltın resmi öyle koyun daha iyi olur göz yormaz hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanman dileği ile.
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Tsk ederim DynamicK , bundan sonra dikkat ederim cozunurluge,hatta degistirim dedim de edit yapamiyorum 1 saat gectigi icin.Sen degistrmek istersen om den yazim istersen ufak cozunurluktekilerin linkini
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim;bir sorum olacak How Much acep?
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]31.400 YTL 1.5 motor duz vites 105 hp biraz da biseyler eklettim donanima [/spo] [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:32 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 allah iniş takımlarına zeval vermesin.. güle güle kullan.. yrıca 31 milyara subaru , çok hoşuma gitti :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 fiyatda iyiymiş :) hayırlı olsun, güle güle bin
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Fiyat bence de uygun arkadaslar tamam 2000-2500 motor degil ama zaten o onlarin hayvanliklari 1500 simdilik istanbul icin gayet uygun :) ayrica park sensoru,kanat(spoiloer),guvenlik cam filtresi,marspiye ve deri koltuk ( isitmali ) fiyata dahil bunlar,2008 ler cikmadan eldekileri cikarmak istiyorlar sanirim..Yeni araba dusunen ve bnm gibi subaru sevenler icin ideal bi an once bayi ile gorusebilirler.Ben fiyatlari 40-45 den basliyodur diye bakmiodum acikcasi 2 hafta onceye kadar
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Cok guzel bir araba, gule gule kullan. Kazadan, beladan uzak ol insallah. Bende yarin teslim aliyorum Seat Leon'umu. :) Fotograflarini, yarin yeni bir baslik ile sizlere sunmaya calisicam. Tekrar hayirli, ugurlu olsun!
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 hayırlı olsun inşallah da çok yakıyor bence ya :( 10.4 6.4 7.9 tamam subaruyu çok severim ama bu noktada düşündürüyor biraz
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Hayırlı olsun rengi de donanımı da fiyatı da çok güzelmiş. Bu 1.5 ler zaten pastadan pay kapmak için getirildi. Hem fiyatları uygun hem tüketimleri nisbeten düşük. Bir de hepsinin 4x4 olmasıı ayrı bir avantaj. Güzel günlerde güle güle kullanman, kör olası çöpçülerden zeval görmemen dileğiyle :)
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Tesekkur ediyorum herkesin iyi dilekleri icin.Evet yakit ne cok fazla ne de az,yani butce yakicak tarzdan aslinda biraz, mesala okula her gun arabayla gidiyodum Vectra 2000 DTI ile koymuyodu fazla artik gitmiyorum (en azindan her gun gidemicem ) - tramway a gonul vermis durumdayim :) bi de opel i ara sokaklara park ediyodum su an bunu koymaya icim el vermicek 15 ytl de okulun otoparkina vermek zorunda kalcam neyse hakketen talep de buyuk oldu sanirim 1.5 subaru lara hep pahali ve hayvan gibi benzin yakar diye bilinirdi bu modeli hem fiyati uygun hem de performansi hic fena degil.(dun silivriye gidip geldim bos yolda virajda falan denemis oldum tavsiye ediyorum:) )
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Subaru uzun zamandır kullandığım çeşitli markalar arasında en sağlamı diyebilir. Opel Vectra-Astra, Toyota Corolla, Suzuki Vitara hiç biriyle kıyaslanamayacak kadar iyi. Bende 98 model 1.6 Impreza AWD var. yürür aksamında hiç bir parçası daha değişmedi. 180bin km de araba. 170 binde amortisörler patladi. 145binde debriyajı değişmişti ki arabanın arkasına römork bağlıyorum yakşalık 300-400kg civarı. ona rağmen 145bin e dayandı debriyajı. AWD olması da çok büyük avantaj. Kar yağdığında yolda nadir giden araçlardan biri oluyorum :D.(4 kar lastiği var tabi)
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Kar lastigine gerek yok sanirim ya, Istanbul`a kar bu sene yagmadi bile.En fazla 4-5 gun sorun oluyo buralar icin senede 4 gun icinde lastik almam yaw :) Genel olarak lastik konusunda bilgisizim yaw, ne kadar zamanda bir degismek lazim alirken nelere dikkat etmek lazim , nasil bilgileniriz ? dokumanlar cok teknik olmazsa ii olur halkin anlayacagi dilde olsun :) edit: 1.6 AWD dedigin benimkinden sanirim degil mi 1.5 yani aslinda ? 1.6 diye bi model yoktu cunku ? 98 yilinda var miydi yoksa ? Kac hp seninki? [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 17:38 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 95 hp benimkisi. 99 a kadar olan modellerde var 1.6. yanılmıyorsam 2003 ten sonra çıktı 1.5ler. Ama 95hp deyip geçmemek lazım :) ne 1.6FSI ları tokatladım :D Istanbul içi gerekli değil o kadar tabi. Ben sürekli çatalca kartalkaya kartepe tarafına gittiğim için kışın bana çok lazım oluyor. o taraflarda kar çok malum.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bundan bi önceki kasada da vardı 1.6 lar hatırladığım kadarıyla. Bu 1.5 olanları geçen yıl gelmeye başladı sanıyorum. Bu arada bende Bahçelievlerdeyim sen neresinde oturuyosn Kithnos?
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Hayırlı olsun umarım düzgün sürersin :)
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 servis, yedek parça falan nasıl subarularda?
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Servis bayiilerin altinda avp yakasinda 2 tane.Levent Florya(ki burdan aldim arabayi) yedek parca fiyatlarina gelince ,tabi satis danismani kotulemez ama dediklerini soyle aktarim : " Parca fiyatlarina cok ucuz diyemem ama cok pahali da degil " Anladigim kadariyla Merso,BMW kadar falan pahali degil ama buyuk ihtimal parcalar ithal oldugu icin kelepir de degildir.Ama arkadasin sorun cikarmiyo demesi rahatlatti Vodan ben de bahcelievlerdeyim bu arada
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hayirli olsun subaru lar icin junk car denir ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum. Benim merak ettigim servisi nasildir, yaygin midir, parca fiyatlari nasildir? Benim alacagim subari sti dir cunku istenen parayi hak eden tek subari o dur. 1.5 105 beygirde fiyat/performans orani yuksek outback ve legacy icin istenen fiyatlar bence biraz ucuk
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evet fiyat/perf ii 1.5 in,para konusunda sorun yoksa 2.0 WRX bile istanbul yollari icin cok fazla , 2.5 WRX STI a zaten bisey diyemiyorum :) Ankara - Istanbulu 1.5 saate indiriomus :P Servis olanagi Istanbulda`ysan dedigim gibi 4-5 servisi(bayisi) var.Bayiilerinin alti servis olarak duruyor zaten,avp yakasinda Levent ve Florya yani...
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Anladm tesekkurler. Bu tarz arabalar beni cezbedio fakat is ,servis yedek parca gibi konulara gelince tikaniyorum
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Dogru o konuda haklisin,2nci piyasasi da tahminimce yavastir Subaru`nun falan.Golf falan bakicaksin o zmn cok temiz arabalar,cat diye satarsin servisi heryerde.(son kasasi hos degil ama bi onceki daha gzldi ) Bi yeni Auris`lere de bak istersen ama yani gereksiz pahali bu ufak arabalar acikcasi.35-36 dan basliyo hic bisey olmayani icinde.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Auris 206yı alıp enine çekmişler biraz auris olmuş. Fiyatıda abartı koymuşlar sanki BMW 1 serisi satıyo.. Eski Corolla HB den bi farkı yok adı değişmiş, bitek göstergeleri güzel gerisi 5 para etmez.
Öne çıkan mesajlar