Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Gallente gemileri içinde, solo pvp yapmak için en uygun t2 gemi hangisi olabilir? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Lachesis/arazu, eos, astarte ve ishtar en iyi solo gallante gemileri bence kullandigim arazu lachesis ve eos setuplarini yazayim buraya, ishtari aldigimin ikinci gunu kaybettigimden kafamda tam bir setup yok ancak oldukca iyi bir gemi solo icin tek kotu yani hem geminin kendisi pahali hem iyi bir fitting cok pahaliya patlayabiliyor. Arazu / lachesis high nos/heavy mis/cloak (x2 railgun arazuda) med arazu x4dampener x1 warp dis 20km x1sensor booster (lachesis se fazladan bir 10mn ab yada 10mn mwd) low tank (damage control, repairer (med yada small ortaya ab mwd takip takmamaniza bakar), armor membrane II Lachesis ile low slotta nanofiber ve mwd II ile armageddon raven ve eosa karsi 3 4 dakika kafa tuttum raven armorun yarisina geldiginde bu ekibe dominix eklendi cikmak durumunda kaldim. Tech II dampener ve rigler ile super bir gemi tek kotu yani dmg. Tech II luncher ve tII drone sart EOS high : 2ion II 2electron II 3med nos II (yada 4 ion 3 named nos) med : mwd, cap booster(800), web, warp dis, son slota gonlunce tackin disrupter yada sensor booster belkide 2. bir web yada warp dis) low : x2 med armor rep II, adaptive membrane II, explosive hardener II, damage control II, Rigler : kesinlikle armor onarim zamanini dusuren rig ikinci rigi takmiyorum hizi cok dusuyor geminin. drone : 5 heavy, 5 med, 5 small, 5med ecm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar