BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Çiçek çekimleri üzerinde çalışıyordum bunlar hoşuma gitti paylaşayım dedim =) . Çözünürlük resim boyutunu küçükltmek zorunda olduğum için (upload olmuyor dier türlü :P) kötüleşti biraz =) [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bence tek bir çiçeğe makro yapmalısın. En azından benim için yap. ^^ İlk resimde öndeki yeşil yapraklar asıl çekmek istediğin çiçekleri geriye atmış. Yukardan çekseydin daha iyi olur gibime geliyor. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 isigi guzel kullanamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sıradan kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ışık olayına katılıyorum kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 tersten aldım ışığı balkondaydım balkonun diğer tarafına geçip düzden almam ölmek demekti :P biliyorum ışık kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar