Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hey allahim hoy

unity100

Öne çıkan mesajlar

harddiskler partitionlar icad edip bir makinada bilmemkac partisyon yaparak win me yaninda win2k da kurdum. bir kisim partisyon da linux icin manevi hazirlik yapiyor.

fekat star wars galaxiesle win2k altindan oyuna baglandigim zaman %50 temiz packet loss verip oyunu oynanamaz hale getirirken winme ile baglandigimda %0 veriyor. dahasi win2k da icq zirt pirt duser ve mesajlari on yilda gonderirken winmede sorun cikmiyor. halbuki win2k da gorebildigim her tur microsoft uydurmasi `koruma-security-firewall` ayarlarini kapattigim ya da minimuma indirdigim halde.

yok mu bunun bir hal caresi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

panik icerisinde sagi solu disable ettim.

fekat onemli olanlar sunlar bi kere ip bilmemne policy i hem services ten disable ettim, hem de security policiesden sildim. fakat policy degil bi action olarak sadece bir tane action ekledim, o da Permit. her ipye her seye permit ediyor zonealarm var onunla takviye ediyorum. ayrica bir de digitally sign olayi vardi serviceste vs. her iletisimi isaretliyodu ya da varsa isaretini soruyodu galba. onu da kaldirdim. oyle seyler iste.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...