unity100 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 harddiskler partitionlar icad edip bir makinada bilmemkac partisyon yaparak win me yaninda win2k da kurdum. bir kisim partisyon da linux icin manevi hazirlik yapiyor. fekat star wars galaxiesle win2k altindan oyuna baglandigim zaman %50 temiz packet loss verip oyunu oynanamaz hale getirirken winme ile baglandigimda %0 veriyor. dahasi win2k da icq zirt pirt duser ve mesajlari on yilda gonderirken winmede sorun cikmiyor. halbuki win2k da gorebildigim her tur microsoft uydurmasi `koruma-security-firewall` ayarlarini kapattigim ya da minimuma indirdigim halde. yok mu bunun bir hal caresi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 evet win2k nin bir suru uyuz `policy` ve `guvenlik` ayarlarini komple follofos ettikten sonra packet loss olayi duzeldi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Yaptıklarını burda yazsan da başkalarıda yararlansa ? Gerçi hatırlamıo olabilirsin :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 panik icerisinde sagi solu disable ettim. fekat onemli olanlar sunlar bi kere ip bilmemne policy i hem services ten disable ettim, hem de security policiesden sildim. fakat policy degil bi action olarak sadece bir tane action ekledim, o da Permit. her ipye her seye permit ediyor zonealarm var onunla takviye ediyorum. ayrica bir de digitally sign olayi vardi serviceste vs. her iletisimi isaretliyodu ya da varsa isaretini soruyodu galba. onu da kaldirdim. oyle seyler iste.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu arada firewall'da ping yükseltir ve packetloss yapar ona göre :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 zonealarmda pek sorun olmuyor be. swgden 250 ping aliyorum packet loss da %0.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar