alkiral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Eet Heatherdaki gibi bişi istiorum. Yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 biraz daha ayrintili yazarmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkiral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Yani Gz dışına çıktıımda Log out olamıcam. Hani oyunda gibi beklio ya log out olunca gz dışında öle bi script istiroum. Daha dorusu nasıl yapılcanı yazarmısın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hmm sphere.iniden düşme süresini ayarlayabilirsin. CLIENTLINGER burayi bul. saniye cinsinden biişi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Razor bildiğim kadarı ile clientlinger gz içindede geçerli oluyor arkadaşın istediği bu değil sanırım. benim bildiğim clientlinger gz içindede dışındada bekletiyor. (belirttiğin süre kadar)[hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: alkiral, 29 September 2003 19:01 tarihinde demiş ki: Eet Heatherdaki gibi bişi istiorum. yuh heather ne yaaa header mı demeye calıstın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkiral Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ya arkadaşlar çok saolunda son msjı anlamadım. Ben Yardım istiom adam başlıı yannış yazdımı eleştirio. Ya yanlış da bilio olabilirimde senden eleştirmeni deil sadece konu hakkında yardım istedim. Genede saolun çok teşekkürler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar