Peka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 'den kimseler warmı buralarda anadolu 'da falan olanlar warsa bi mesaj lütfen yurt falan hakkında bilgi milgi edinmem lazım[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ben varim ben sakaryada evde kalanzi gel ziyaret et konugum ol.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 walla ben burları pek bilmiyorum :) kimlikde doğum Eskişehir yazsada 14 sene oldu gideli sakarya makarya adını biliyorum sadece yatay la geldik zaten ben öğreniyim hele bi 2 3 gün tel verirsin araşır buluşuruz olmadı pc yi bile kucaklar gelirim walla ortam pek sarmadı beni abuk subuk tipler dolu 4 gün oldu sıkıntıdan içim geçti[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 SAkarya dedigim cadde ismi.Ama benim ev arkadasim harbi sakaryali.Tipler ole ya cok tiky var burada..Sen getir bil. i lan kurariz alimallah. Benim tel yok bu arada...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ok o zaman ben öğrenirim haftasonuna kadar sakarya'yı adres madres verirsin özel'den geliriz icabında[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar