odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Tarayacigi alacagim ama pek bi fikrim yok, piyasaya baktim aradigim ozelliklerdekiler pahali biraz. Varsa sizin kullandiginiz, bildiginiz, onerebileceginiz yazabilirseniz sevinirim. Oncelikle tarayicinin kendi haznesi olacak, atacam 100-200 dosyayi fotokopi gibi, tarayacak onlari, ugrastirmayacak tek tek. DPI degerinin yuksek olmasina gerek yok ama heralde en az bi 600dpi gereklidir?? + kendi yazicisi da olursa guzel olur tabii + DIA lari da taratabilirsem cok sukela olur. Tessekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Rezkli mi reznksizmi istiyorsun? Bizde şirkette var bir tane renksiz tarayıcı dediğin gibi dolduruyorsun o tarıyor dakikada 35-45 sayfa kalitesine göre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 pek farketmez, uzun yillar dayanmasi muhim aslinda daha cok, memnunsaniz nedir markasi modeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Aradığın özelliklerde Lexmark'ın bir yazıcısını almıştım ben a4 şeklinde pafta taramak için. 2-3 sene önce 200-250 lira para vermiştik. Model hatırlamıyorum ne yazıkki. Bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar