Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba için tavsiyelerinizi bekliyorum

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Sağolun arkadaşlar :-) İnşallah yarın akşama alabileceğim yoksa salı güne kalacak. Valla ufacık çocuklara döndüm, heyecanla yeni oyuncağının gelmesini bekler, içi kıpır kıpırdır ya aynen öyle beklemeye çalışıyorum :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 24 September 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
Bugün gittik sözleşmeyi imzalayıp kaporayı verdik ve artık benimde bir Roland Garros'um var ama metalik kum grisi renkte

Hobarey yeni seri ha :) güle güle kullan[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

:-) Arabam sonunda galeriye geldi, birazdan evden çıkıp görmeye gideceğim. Bu arada yarına maç koyan zihniyeti neyliyim, bütün polisler orada görevli bende özel plaka istediğimden bir ihtimal yarına yetişmeyecek bir gün daha beklemem gerekecek almak için.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

adama cherokee felan dionuz . bi 25 milyarda cherokee nin benzininemi varsin . al kardeşim bi fiesta tdi tahminimce o civarlarda son modeli 60 miliyonluk mazot koy . hiç yalanım yok fabrika versisi budur 1230 km yol git o benzinle . ohh be sen rahat ben rahat 8-)[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...