fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Selam millet, Bu bölümeilk mesajımı atiyim bari :-) 1,5 ay sonra askerden dönünce yeni bir araba alacağım. Elimdeki bütçe 20-25 milyar arası bir aracı kaldırmaya yetmekte. Bu para ile alabileceğim araba önerileriniz nelerdir. Mesela ben Peugeot 206 veya 307 düşünüyorum ama onlar içinde bile bir sürü değişik versiyon var. GTI'dı bilmemneydi filan diye gitmekte.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 206 alıcaksan Roland Garros al ama renk seçme hakkın olmaz :-) ya koyu metalik yeşil ya da metalik bordo war...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 benbırakalı fiyatlar ammaalmış yürümüş yav veya ben unutmuşum :-( Bu ne yaw RG 33.065.000.000 206'lar 25'den başlıyor 35'e doğru tırmanmakta. Bakalım baya sıkarsak o parayı çıkartırmıyız bilmiyorum. Ben biraz da başka markalara bakiyim :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 2005'ı bekle 207 CC al daha ıyı hem ozamana kadar parada bırıktırırsın dolmuşla falan ıdare et ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 sana 25 milyara accayip kizlar tarafindan yenilen bitirilen 3 araba yazicam ortalama 98 99 2000 modelleri bulunur o fiyata fiat coupe honda prelude honda crx tamamdir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Hoca $aka maka biz burada satiyoruz :) TR ye sokuluyosa 1995 Model Limited Grand Cheroke 5500$ , yukle gemiye gotur hoca, her sey Full valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 gemiyle 25 gunde geliyor valla ve arba sigacak konteynir 2200$ dusunebilrsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 honda crx :)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ford Focus hb 1.6 WRC[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: SilphatosIce_, 10 August 2003 13:07 tarihinde demiş ki: Ford Focus hb 1.6 WRC[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage 1.6 WRC??[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 25 milyara burdanda 94-95 model bir Grand Cherokee limitited bulabilirsin full.5.1 litre motor v8 ve 275 beygir motor daha ne olsun.Deri koltuklar,Ahşap katkılı döşemeler,klima yetmedi mi?Otomatik camlar çocuk kiliti,Şoför hava yastığı,4x4 sürüş zevki,Yol Bilgisayarı,Cruise Kontrol,otomatikvites.4x4 kontrol sistemi.Bu kadar özelliği ancak G.Cherokee'de bu fiyata bulursun.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 25 milyara cheerokie bulursan bi tane de bana al..otomobil fiyatlarından haberiniz yok sanırım:) 25 milyarı gözden çıkardıysan ve 97,98 subaru imprezza turbo lara bak derim.eger 20 civarı düşünüyorsan honda civic vtec senin şu genç oldugun dönemlerde seni fazlasıyla tatmin eder:) tabi kullanmayı da bilmek gerekiyor.dikkatli ol:) pegeout tavsiye etmiyorum.[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 http://www.otomax.com/production/public/search/prg_search_b2c_used_vech_moreinfo.cfm?p_trim=179552%2C179452%2C176970%2C175301%2C169854%2C113406&p_vehicle_id=%26%23%20S%3DAZG%2A%0A http://www.otomax.com/production/public/search/prg_search_b2c_used_vech_moreinfo.cfm?p_trim=179552%2C179452%2C176970%2C175301%2C169854%2C113406&p_vehicle_id=%26%23%20K8BJ%5B%2C%0A Al biri sana biride thread sahibine olsn[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 git 21 milyara İmpreza al.. tabi 2.el falan olucak ama o kadar olur o paraya anca güsel araba öle oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Evet karar verdim gibi. Şu an iki seçenek kalı, birincisi 206 RG diğeride babamın çok beğendiği Quiksilver diye bir model. Ancak bu Quiksilver nedir hiç bir fikrim yok, internettede adamların sitesinde yok. Nedir bu yenir mi bilen var mı?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Bence 99 model fln passat al bitane 1,8T 150 beygir[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 fedaykin 206 alırsan elinde patlar diyecem ama kırılma. çünkü 206 yerini yeni bi modele bırakacak Peugeot WRC takımı bile 206 nın belkide seneye son kez yarışacağını söyledi. 206 makyajlanır bambaşka bi araba olur. Sonra şöyle bi muhabbet : -araban ney? -206 -yeni kasamı? -asdfas?* as/* Bence yeni çıkan bi model al.307 yada Megane II hatchback olabilir.İkiside aynı class da. Ama bunların hiçbirini alma eski kasa masa dinleme 25milyara BMW 3.20 gibi bişey al. 96-97 falan denk gelir belki.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bence BMW bunlardan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Ya bu passatlar cidden çok hoş araçlar gerçi 1.8T 2001 model bizim ark.taki 35 milyar fln satış fiyatı ama acayip gidiyo ya performansı ve konforu gayet tatmin edici ayrıca arabada 6 kişiyken bile =) çok iyi =) Param olsa direk passat alırım tabi 3.20i ler flnda aynı şekil onlarda çok iyi ama 6 silindir 3.20i ler biraz fazla yakabilir.[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 2. el subaru pek alası gelmiyo insanın... 15 milyara falan da satıyolar ama şöyle düşün: (yani ben böyle düşünüyorum) benim bi imprezam olsa o arabayı deli gibi kullanır, motorunu birhayli eskitirdim... porsche değil ki bunlar, eskiyolar... --İnşallah bir gün param olacak da impreza alacam ben de--[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Kendercik, 20 September 2003 21:47 tarihinde demiş ki: 2. el subaru pek alası gelmiyo insanın... 15 milyara falan da satıyolar ama şöyle düşün: (yani ben böyle düşünüyorum) benim bi imprezam olsa o arabayı deli gibi kullanır, motorunu birhayli eskitirdim... porsche değil ki bunlar, eskiyolar... --İnşallah bir gün param olacak da impreza alacam ben de--[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız katiliyorum. ikinci el alirken ozellikle dikkat et yedek parcasi pahali bir arac alirsan astari yuzunden pahaliya gelir. unutma ki senden onceki insanin o arabayi nasil kullandigini bilmiyorsun. yarin obur gun bozulacagini bilerek al. hatta mumkunse 0 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 kaca patlar bılmıyorum ama.. dırek tavsıyem yanı http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44325[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Megane II gayet mantıklı bir seçenek. En azından bana ööle geliyo. Yalnız içi biraz dar...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bence 74 modeli covette stingray al sonrada gel beni al :) şaka bi yana ben olsam şuan evo 6 yada 7 alırdım ama paran yetmez sen en iyisi bmw compact falan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Bugün gittik sözleşmeyi imzalayıp kaporayı verdik ve artık benimde bir Roland Garros'um var ama metalik kum grisi renkte :-) Türkiye'ye 11 tane geliyor ve ben ilkini daha giriş yapmadan aldım. Kısaca istanbulda gelecek haftadan sonra kum grisi bir RG görürseniz içindekinin ben olma ihtimalim baya bir yüksektir. said: Ouz_UFO, 02 August 2003 12:34 tarihinde demiş ki: 206 alıcaksan Roland Garros al ama renk seçme hakkın olmaz :-) ya koyu metalik yeşil ya da metalik bordo war...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar