Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Server Açtik Cafeden Çok harika Scplar Falan 0 hata ama Gel gelelim Arkadaşlar Dişardan Kimse Benim sabit ipye Giremiyor.Bu arada Ana bilgisayardan Kurulu server ama bir türü Sphere.ini ayarlarini bilmiyorum Biri bana Sphere.inide en altta ne yazcağimi Pastle Ederse Ona Saygilarimiiz Sunarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 He Birde Dalha Gecmeyin yaa Sadece Sphere.ini yi istiyorum O kadar Lütfen yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ageofdark.. www.paticik.com/scripts burda en solda sphere.ini war oraya bakk.. [Bu mesaj RaVena tarafından 30 September 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 [SERVERS] server ismi internet cıkıs ip si 2593 Local 127.0.0.1 2593 yapıyorsunuz eğer router iniz yoksa internet bağlantı paylşımı kullanıyorsanız ve en önemlisi windows 98 yüklü ise unut gitsin.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Tsk Ederim guard :Ç)) Çok saol Gelde Bak Servera unutayim mi uunutmayim mi :) Gelde Gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 /######################################################################################### //# Login Servers # //######################################################################################### // The first server must be the local server, and should always have the // 127.0.0.1 IP in it. If you have an external IP (through a router/firewall), // create an extra extry with your external IP for your internet clients to // select. [SERVERS] Age Of Dark 195.174.226.248 2593 Age Of Dark menace.ne.mediaone.net 2593 [EOF] Off nerde yanlıklık var Dun Aksamdan beri Deniyoırum Olmuyor Birisi nerde hata yaptigimi Söyleyin Lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 menace.ne.mediaone.net nedir ipsi bulunamıyor. oraya 127.0.0.1 yaz yada ana makinenin local ipsi 192.168.0.1 routerın vardır umarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 rooter Yok malesef Seni Tcpip Rolden Tanırım benim Kim oldugumu biliyon m seni cok sevene birisi 1 gun Bounca Senle Gezen .. Ev KurmAYİ DENEYİN LİŞİYİM BİRAZ DAHA ACİK SEKİLDE YAZARMIASIN LÜTFEN ROUUTER YOK SABİT İP VAR . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Router yoksa Microsoft internet bağlantı paylaşımı kullanıyorsan üzgünüm paylasım kapanmadan server i açamazsınız. Windows 2000 server yüklemeyi deneyin. Ozaman Yapılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 //# Login Servers # //######################################################################################### // The first server must be the local server, and should always have the // 127.0.0.1 IP in it. If you have an external IP (through a router/firewall), // create an extra extry with your external IP for your internet clients to // select. [SERVERS] Age Of Dark 127.0.0.1 2593 Age Of Dark menace.ne.mediaone.net 2593 [EOF] yapmam gereken nedir? ip numaram :195.174.226.248 locAL ip :192.168.1 ne yapmam gerek ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ageofdark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bİLGİSAYARDA linux işletim sistemi yüklüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 linux kullanmadım ama yapman yereken [servers] Sunucu ismi internet cıkıs ip si port Local 192.168.0.1 // yada 127.0.0.1 dene yapa local ip numaranı ögren port Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar