Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camlann

Durlag

Öne çıkan mesajlar

Buyrun işte görüonuz dimi neler cektiriyo bu pis mırnav bana!
Aile kavgasına dönüştürdün !
Ben biliom ama sen artık yatarsın yerde Şekerim yok sana Çekyat mekyat !
Neyse yeter susuorum =o)
oh olsun[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*alır hardiski kafasına atar*
Senin hardiskinemi kaldım ben ! ama sen yatak alana kadar cek yata muhtaçsın şekerim =o)

:o(
=o(
=*o([hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 24 September 2003 08:42 tarihinde demiş ki:
AMIUHAUAHAUHAHAHAHAHAHAAHA iki gün sabahlamissiz hale bahh!!! tüüüüüüü o ne beeeee :))))[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:

Hhaha sabahlamamış halinde var bundan daha parlak değil hani.. :)[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

ulan arda varya usenmesem koyacam resimlerini emrahin tlfondaki (soylemiyim simdi alirlar elinden her turlu yetkiyi)..

Ayrica sizin evde yildizlari saydirdigimi unutma anacim..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha herbiden naapsin para almadan yapamiyo hicbirseyi ama siz bekleyin ben size ardanin en guzel yerlerini goztericem

COMING SOON...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...