Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camlann

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hahaah sus kadıın yemek yapacaan dediim :P

gırmıyım gafanıı !! :P

Benim obez ustaya benzer yanımmı var :P[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
e Var =o) Yalanmı =oP

Artı ben kimin Kadını olursam ona hizmet ederim !
Sen kimsin de bana dayılık taslion pis KEDİ![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
GRRR akşam beline kadar gelen o saçlarından süpürge yapmazmıyım ben!!! görecen sen gününü habeş maymunu !!!!
har har har[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Buyrun işte görüonuz dimi neler cektiriyo bu pis mırnav bana!
Aile kavgasına dönüştürdün !
Ben biliom ama sen artık yatarsın yerde Şekerim yok sana Çekyat mekyat !
Neyse yeter susuorum =o)
oh olsun[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 23 September 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahaha ver lan Hard Diskimi yok sana bilgisayar daoc maoc :P[hline]

Mesaj tarihi:
*alır hardiski kafasına atar*
Senin hardiskinemi kaldım ben ! ama sen yatak alana kadar cek yata muhtaçsın şekerim =o)

:o(
=o(
=*o([hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj Thalion tarafından 23 September 2003 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hıh yatakım gelene kadar yeşilköy'de kalmaya devam ederim olur biter bana yatak mı yok ;)[hline]

Mesaj tarihi:
Hehehe tmm şeker :) ben yemekleri yaparım sen bulaşıkları yıka gül gibi geçinip gidelim ;)[hline]

Mesaj tarihi:
durlagggggggggggggggg[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)

Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
Mesaj tarihi:
AMIUHAUAHAUHAHAHAHAHAHAAHA iki gün sabahlamissiz hale bahh!!! tüüüüüüü o ne beeeee :))))[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
YETKİLLİİİİİİİİİİ GARDİYANNNN BURASI CIGRINDAN CIKTI BİRİ EL ATSIN KAN GÖVDE GENE NE BU??[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
said:
Durlag, 24 September 2003 08:42 tarihinde demiş ki:
AMIUHAUAHAUHAHAHAHAHAHAAHA iki gün sabahlamissiz hale bahh!!! tüüüüüüü o ne beeeee :))))[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...

Hhaha sabahlamamış halinde var bundan daha parlak değil hani.. :)[hline]

Mesaj tarihi:
ulan arda varya usenmesem koyacam resimlerini emrahin tlfondaki (soylemiyim simdi alirlar elinden her turlu yetkiyi)..

Ayrica sizin evde yildizlari saydirdigimi unutma anacim..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Ahahaha herbiden naapsin para almadan yapamiyo hicbirseyi ama siz bekleyin ben size ardanin en guzel yerlerini goztericem

COMING SOON...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
  • Yeni Oluştur...