Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özeleştiri ve sizinkiler..

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

Kendimde gördüğüm en kötü özellik sinirlenince kendimi kaybetmem..Sinirlenince nedense kafa göz girişebiliyorum,büyük küçük demeden.. çok kötü bi özellik..tabi zor durumlardan kurtulmak için yalan söylemem belki bundan daha kötüdür!Ayrıca oldukca tembel ve üşengeç bir insan olduğumu saklayamam..Gayet te kıskanç bir insanımdır..Mutlaka bu kadar diildir ama şu an aklıma gelenler bunlar..Sizinkileri de bekliyorum..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben okul ders vs gibi konularda acaip unutkanim. Sakinim cogu zaman fazla sakin. Fakat kizdigim zaman ciddi sekilde hasar verebiliyorum etrafa. Onun disinda hep içime atiyorum problemleri. Daha vardir kesin ama hatirlayamiyorum. (unutkaniz dedik ya :) )[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b]

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben sinirlenmem ööle herşeye..sinrlensem de hep kendime olur zararım..bi de kendime güvenim hiç yok iğrenç bişey..bi işe başlarsam bitirebilcemmi die kafayı yiyip dururum..fiziksel olarak da kim nederse desin hep bi kusur görüorum kendimde ve bunu çok kafaya takıorum..herşeyi kafayatakma hastalığı var..
Sosyal ağlarda paylaş

çok az çalıştığım için yarım kadar zekam olanlar bile bazen benden iyi notlar alabiliyor.bu beni çıldırtıyor hakettiğimden düşük durumda olmak yani.

çabuk sinirlenebiliyorum kendimi tutmaya çalışıyorum.

çok değişken bir insanım bi kaç dakika önce mutlu güler yüzlü iken birden asık suratlı biri oluyorum yada çok ciddi.
bazı konularda kendime çok güvenirim oyunlar vsvs falanda.matematikte çok inatçıyımdır hocanın yaptığını yanlış derim kendiminkini doğru kabul ederim.

çok çabuk affederim kin pek tutmam ama küstümmü yıllarca sürer karşıdan bir hareket gelmedikçe.

böyle hakkımda birsürü şey anlatıweririm çenem açıldımı gördüğünüz gibi.

çift ruhluyumdur.açıklaması baya uzun....

çok samimi olmadığım kişilerin ukalaca sözlerine yani yeterince tanımadan samimiymiş gibi konuşmasını pek sewmem

dost canlısıyımdır kolay arkadaş olurum biri ile.

daha uzar gider....[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Craven, 27 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki:
çok samimi olmadığım kişilerin ukalaca sözlerine yani yeterince tanımadan samimiymiş gibi konuşmasını pek sewmem

[hline]The Possession of anything begins in the mind

BU ikisi biras çelişmedi mi?[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

öhöm öz eleştiri hmm
oburum
kıskançlık az da olsa var ama okldugu yerde yogum aynen çok çabuk nefret derecesinde kötü duygular beslerim üstüne gidilirse işin bokunu çıkarırım.
duygusalım[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 27 Şubat 2003 20:25 tarihinde demiş ki:
said:
Craven, 27 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki:

[hline]The Possession of anything begins in the mind

BU ikisi biras çelişmedi mi?[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..

demiştim çift ruhlu olduğumu al sana ufak bir örneği[hline]The Possession of anything begins in the mind

Sosyal ağlarda paylaş

Fazla sinirlenmem, sinirlendimmi de hiç bişi yapmam ama bağzen yok yere sözlerimle insanların kalbini kırarım.Gıcığım, uyuzum, umursamazım, ders çalışmam 2 dersten kalınca sevinirim.Bağzen de pek tanımadığım insanlarla sanki 10 yıllık arkadaşımmış gibi samimi muhabbete girerim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

+gereksiz konuşur
+gerekli ve doğru konuşur (9 köyden kovulma meselesi)
+çok fazla konuşur
+her şeye söyleyecek bir sözü vardır (a.k.a çoook fazla konuşur)
+aşırı asabidir
+aşırı asabi olmadığı zaman aşırı bezgindir
+aşırı rahattır
+hep uçlardadır arada değildir (aşırı ciddi, aşırı yılışık, aşırı mantıklı, aşırı "önce yap sonra soru sor"cu, gün aşırı vs)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki :
evet ben olgun biriyim
madem emalethde 13 yaşındaymış
eh işte arada 1 yaş fark var
işler süper olur baba ya
Sosyal ağlarda paylaş

Paranoyağımdır çok ama öyle dışarı çıkınca beni vurucaklar tipinde değil ya bişeyi unuttuysam ya yanlış minibüse bindiysem türünden.
Kılıcım yanımda olmadan uyuyamam :p belki buda paranoyadır. İki kılıç olunca daha rahat uyurum heh.
Sinirimi çok rahat kontrol edebilirim hatta sınırsız ve abartısız %99 kontrol edebilirim. Ama biriktire biriktire sinirlendiğimde çok saçmalarım :)
Kıskançlığım az çok vardır. Kimde oykturki kıskançlık heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide bazen çok dik görüşlüyümdür kolay kolay kanıt görmeden kendimi inandığımdan vazgeçmem.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Heh evet ama ben mars burcundanım demek isterdim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

O sinir kontrol etme olayına gelince bir arkadaşım saçma bi sebepten sinirlenip bana saldırınca bile ben adamın yüzüne gülüyodum. Eheh silmarilliondaki savaş tanrısının huyu gibi yani heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...