Blackeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Kendimde gördüğüm en kötü özellik sinirlenince kendimi kaybetmem..Sinirlenince nedense kafa göz girişebiliyorum,büyük küçük demeden.. çok kötü bi özellik..tabi zor durumlardan kurtulmak için yalan söylemem belki bundan daha kötüdür!Ayrıca oldukca tembel ve üşengeç bir insan olduğumu saklayamam..Gayet te kıskanç bir insanımdır..Mutlaka bu kadar diildir ama şu an aklıma gelenler bunlar..Sizinkileri de bekliyorum..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Ben okul ders vs gibi konularda acaip unutkanim. Sakinim cogu zaman fazla sakin. Fakat kizdigim zaman ciddi sekilde hasar verebiliyorum etrafa. Onun disinda hep içime atiyorum problemleri. Daha vardir kesin ama hatirlayamiyorum. (unutkaniz dedik ya :) )[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Dresq kralini tanimamak degil olay. Sadece tehlikeli olabiliyorum :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 1-)kıskanç 2-)deli gibi aşık (kesinlikle ii yönde bir eleştri) 3-) bilmiyorum yaa insanın kendini eleştirmesi zor bence...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Ben de duygusalımdır. Çok hessas bi insanem. Arkadaşlar da bana çılkın der. Çılgınımdır biraz evet. Bir de çok iyi niyetli bir insanım hep sömürüyolar beni.... Ben söliiym bu thread ii diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taenia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 yaw ben sinirlenmem ööle herşeye..sinrlensem de hep kendime olur zararım..bi de kendime güvenim hiç yok iğrenç bişey..bi işe başlarsam bitirebilcemmi die kafayı yiyip dururum..fiziksel olarak da kim nederse desin hep bi kusur görüorum kendimde ve bunu çok kafaya takıorum..herşeyi kafayatakma hastalığı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 çabuk sinirlenirim ama çabuk da yatışırım.. çoğu zaman da iş işten geçer..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum - bLaQ [Bu mesaj Setroth tarafından 27 Şubat 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 çok az çalıştığım için yarım kadar zekam olanlar bile bazen benden iyi notlar alabiliyor.bu beni çıldırtıyor hakettiğimden düşük durumda olmak yani. çabuk sinirlenebiliyorum kendimi tutmaya çalışıyorum. çok değişken bir insanım bi kaç dakika önce mutlu güler yüzlü iken birden asık suratlı biri oluyorum yada çok ciddi. bazı konularda kendime çok güvenirim oyunlar vsvs falanda.matematikte çok inatçıyımdır hocanın yaptığını yanlış derim kendiminkini doğru kabul ederim. çok çabuk affederim kin pek tutmam ama küstümmü yıllarca sürer karşıdan bir hareket gelmedikçe. böyle hakkımda birsürü şey anlatıweririm çenem açıldımı gördüğünüz gibi. çift ruhluyumdur.açıklaması baya uzun.... çok samimi olmadığım kişilerin ukalaca sözlerine yani yeterince tanımadan samimiymiş gibi konuşmasını pek sewmem dost canlısıyımdır kolay arkadaş olurum biri ile. daha uzar gider....[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Craven, 27 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki: çok samimi olmadığım kişilerin ukalaca sözlerine yani yeterince tanımadan samimiymiş gibi konuşmasını pek sewmem dost canlısıyımdır kolay arkadaş olurum biri ile. [hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle BU ikisi biras çelişmedi mi?[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 öhöm öz eleştiri hmm oburum kıskançlık az da olsa var ama okldugu yerde yogum aynen çok çabuk nefret derecesinde kötü duygular beslerim üstüne gidilirse işin bokunu çıkarırım. duygusalım[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Blackeagle, 27 Şubat 2003 20:25 tarihinde demiş ki: said: Craven, 27 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki: çok samimi olmadığım kişilerin ukalaca sözlerine yani yeterince tanımadan samimiymiş gibi konuşmasını pek sewmem dost canlısıyımdır kolay arkadaş olurum biri ile. [hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle BU ikisi biras çelişmedi mi?[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. demiştim çift ruhlu olduğumu al sana ufak bir örneği[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Fazla sinirlenmem, sinirlendimmi de hiç bişi yapmam ama bağzen yok yere sözlerimle insanların kalbini kırarım.Gıcığım, uyuzum, umursamazım, ders çalışmam 2 dersten kalınca sevinirim.Bağzen de pek tanımadığım insanlarla sanki 10 yıllık arkadaşımmış gibi samimi muhabbete girerim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 çok karizmatiğim,çok yakışıklıyım,çok yetenekliyim,çok zekiyim,çok süperim yaa kahretsin...şu an aklıma gelenler bunnar...bi de çok mütevaziyimdir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 +gereksiz konuşur +gerekli ve doğru konuşur (9 köyden kovulma meselesi) +çok fazla konuşur +her şeye söyleyecek bir sözü vardır (a.k.a çoook fazla konuşur) +aşırı asabidir +aşırı asabi olmadığı zaman aşırı bezgindir +aşırı rahattır +hep uçlardadır arada değildir (aşırı ciddi, aşırı yılışık, aşırı mantıklı, aşırı "önce yap sonra soru sor"cu, gün aşırı vs)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 +a.k.a nın ne demek olduunu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Brad, 27 Şubat 2003 21:56 tarihinde demiş ki: +a.k.a nın ne demek olduunu bilmem. as known as (bi başka deyişler 'b.b.d')[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 +teşekkür etmeyi bilmem..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 supper usengec bi adamimdir[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bide kolay demoralize olurum. basladigim isi yarim birakma oranimda az degildir hani[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paranoyağımdır çok ama öyle dışarı çıkınca beni vurucaklar tipinde değil ya bişeyi unuttuysam ya yanlış minibüse bindiysem türünden. Kılıcım yanımda olmadan uyuyamam :p belki buda paranoyadır. İki kılıç olunca daha rahat uyurum heh. Sinirimi çok rahat kontrol edebilirim hatta sınırsız ve abartısız %99 kontrol edebilirim. Ama biriktire biriktire sinirlendiğimde çok saçmalarım :) Kıskançlığım az çok vardır. Kimde oykturki kıskançlık heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Ha bide bazen çok dik görüşlüyümdür kolay kolay kanıt görmeden kendimi inandığımdan vazgeçmem.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ardeth boğa burcu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Heh evet ama ben mars burcundanım demek isterdim :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 O sinir kontrol etme olayına gelince bir arkadaşım saçma bi sebepten sinirlenip bana saldırınca bile ben adamın yüzüne gülüyodum. Eheh silmarilliondaki savaş tanrısının huyu gibi yani heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 1) I$kolik bir adamim. 2) Aptal adama tahammulsuz bir insanim [ ic dunyamda, di$a vurmam]. 3) Sabirsiz bir adamin. Bi$eye kafayi taktiysam mutlaka olmali. Daha da varda, idare edin i$te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar