Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdamı Geri Getireceğiz

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

İdam cezası olmasına karşıyım bende ve @abso kime göre neye göre vatan haini?Bir topic açılıo düşüncelerimi yazıorm
Gelen cevap: Bence böyle düşünenler vatan hainidir!Hayır şimdi bu adam yarın öbür gün hakim olduğunda napcaz biz?Artık düşüncelerimizide yazamayacağız.Ya yasalarımız açık ve net olsa öyle lastik gibi çekenin elinde uzamasa anlayacağım bi nebze.Ama görüyoruz bir yasaya 2372257235436 tane yorum yapıo hukukçular.Şimdi bi idam yasası çıkarırlar her hakim tuttuğu yerden basar idamı oys geçmiş olsun hepimize:)

edit:Ayrıca antimodese katılıyorum açıkçası karşımda Abdullah Öcalan bile olsa öldürmek istemiyorum ve öldürülmesinde payım olmasınıda istemiyorum.
@dasaa şu three strikes law'u açıklayabilir misin tam anlayamadım:)

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:09 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

3 strikes şu: Bir suçtan üç kere hüküm giyersen üçüncüde ağır ceza alıyorsun.

Dasaaa 3 strikesta şöyle saçma bir sonuç çıkıyor.

3 kere kapkaç yaptın diyelim, 3cüde aldığın ceza cinayetten hüküm giyen birinin cezasından daha ağır oluyor, ceza-suç orantısızlığı var 3 strikesta.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 15:28 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizde o kadar çok seri suç makinesi var ki.. 3defa kapkaç yaparsa da ( ki "adam öldürmeye eksik teşebbüs" sayılması lazım zannımca) alsınlar içeriye..

zati dediğim gibi..

Caydırıcılık mı? Al sana caydırıcılık..

iyi mi kötü mü tartışılır. korkutucu mu? evet!

yerse.. yapsın.. Yerse
Sosyal ağlarda paylaş

cezanın tek görevi caydırıcılık değildir. hatta görevlerinin içinde az bir yer kapladığı dahi söylenebilir. o işin detayı fazla, ama işlenen suçtan dolayı cezalandırılmayan bireyler, sosyal yaralara sebebiyet verirler. cezalar da yaşanılan toplumun ortak fikri ile örtüştüğü sürece anlamlıdır.

bu anlamda, diyeceğim odur ki, idam cezası olmalı, apo asılmalıdır. gayet geç bile kalınmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...