Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Şimdi bilmiyormusun falan demeyin ben Gump editti meditti falan onlardan değilde sphere'ın has kendine ait arkaşı daş olan menusunu nasıl yapıcağımı hatırlayamadım [menu hede] 0=hödö olması lazımdı diye hatırlıyorum ama olmuyor bi ara baggio yazdıydı ama hatırlayamadım başlığın adını... gump editle meditle işim sadece bunu sordum cevap verirseniz sevinirim[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
marul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 "Sphere in kendine ait arkası daş menüsü" nedir açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yani hani guildstone lardaki background varya? hani sphere da help menusunde cıkan garip bg varya onu diyorum[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
marul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 5100 o gump ın idsi. Ama bu tek bir piksel halinde bunu resizepic olarak eklemen gerekli dialoga, gump olarak değil.
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Şimdi UO'da bir Normal Menü bir de Dialog Menü var.Senin söylediğin normal menü.O da şöyle: [MENU Menu_Hebele] Hede Hödö ON=0 Hödö Hödö Button Kodu ON=0 Hede Hödö Hede Button Kodu[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 cok saol owner işte buydu bagioda bana bunu demişti ama unuttum :) naparsın insanız robot değilizki :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Öne çıkan mesajlar