Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Şimdi bilmiyormusun falan demeyin ben Gump editti meditti falan onlardan değilde sphere'ın has kendine ait arkaşı daş olan menusunu nasıl yapıcağımı hatırlayamadım [menu hede] 0=hödö olması lazımdı diye hatırlıyorum ama olmuyor bi ara baggio yazdıydı ama hatırlayamadım başlığın adını... gump editle meditle işim sadece bunu sordum cevap verirseniz sevinirim[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 "Sphere in kendine ait arkası daş menüsü" nedir açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yani hani guildstone lardaki background varya? hani sphere da help menusunde cıkan garip bg varya onu diyorum[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 5100 o gump ın idsi. Ama bu tek bir piksel halinde bunu resizepic olarak eklemen gerekli dialoga, gump olarak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Şimdi UO'da bir Normal Menü bir de Dialog Menü var.Senin söylediğin normal menü.O da şöyle: [MENU Menu_Hebele] Hede Hödö ON=0 Hödö Hödö Button Kodu ON=0 Hede Hödö Hede Button Kodu[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 cok saol owner işte buydu bagioda bana bunu demişti ama unuttum :) naparsın insanız robot değilizki :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar