Crane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Tekrar merhabalar; :P Patinaj bolumunu takip edenler bilirler, 2-3 gun once araba almak istedigimi ve kararsiz oldugumu. Sonunda kararimi Seat Leon 1.6 Stylance'da kildim ancak simdi de kasko'yu nereden yaptiracagim konusunda kafamda tereddutler olustu. Yine sizin engin deneyimlerinize ve onerilerinize ihtiyacim var. :) Mesela siz kaskonuzu nereden yaptirdiniz? Memnun musunuz?
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Benimki Garanti Sigorta. Diğerlerini bilmediğim için çok objektif yorum yapamam ama 2. yılda hasarsızlık indirimi olacak diye beklerken hasarsızlığa rağmen bindirim yapmışlardı. Meğerse 2 yıl 2 yıl üzerinden yapılırmış bu indirimler şimdi bu 3. yıl için yenilemede bayağı bi düştü yıllık poliçe bedeli. Ödemelerde fln hiç sorun çıkarmadılar ama araç servisteyken araba tahsis etmiyorlar. Eğer anlaşmalı özel servise gidersek ve o servisin böyle bi hizmeti varsa araba veriyorlarmış. Ben 15 gün arabasız gezdim bi sefer. Bikere Opel Yetkili servisi benden haksız para talep etti aradım biraz kurcaladım olayı çok geçmeden Opel Servisi arayıp özür fln diledi. Benim hiç haberim bile olmadan olayı deşip Opelcilere ayarı vermeleri çok hoşuma gitmişti.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Biz Başak Sigortaya yaptırmışız. Annem çok iyi (!) bir şoför olduğu için sık sık ihtiyacımız oluyor ve kaç oldu masraflarımızı sorunsuz şekilde karşıladı yani memnunuz..
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Anadolu Sigorta benim, memnunum, ilk araba aldigimda 5-6 kaza yaptim bir sene icinde, bunlardan 3'u buyuk, biri direk pertti. Yine de hicbi sorun cikmadi ve pertten sonraki arabama yine sigorta yaptilar abuk subuk fiyatlar cikartmadan. Uc gunu gecen servis suresinde arac tahsis ediyorlar, anlasmali servis sayilari cok fazla, falan filan. Ben de baska firma denemedim ama, bilemem yani karsilastirmali.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 benimkide anadolu sigorta, henüz işim düşmedi fakat kasko yaptırmadan butun firmaların senin arabana biçtikleri fiyatları incele bence, bazi firmalar çok kaza yapılan araçlara daha yüksek ücret isteyebiliyo
matama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 neyse sigorta olayinda herkes oneride bulunmus bende sana gercekleri anlatayim simdi 3 4 sinif sigorta var a sinifi anadolu , axa oyak, koc bunlar a sinifidir takir taki oderler b sinif gunes garanti vs c sinif ankara sigorta vs hangi sogortaciya sorarsan sor bunu solerler arabanin fiyatina gore bu isler simdi a sinifi adamlar fiyat ne olursa olsun oderler ama pahalidirlar ornek vermek gerekirse, gunesin 6 milyara yaptigini koc 12 milyara yapiyor. bu parani ne kadar hizli ve kolay almak istediginle alakali bir olay, ha gidip gunes sigorta bayine sorma onlara gore hep en hizli onlar oder.
Öne çıkan mesajlar