DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ilk defa boyle bir hata gördüm.bilen biri var mı? 20:04:WARNING:150:Cheater 'diadan' is submitting hacked char stats 20:04:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=022f3, in Server OnTick 20:04:ERROR:150:Bad Msg Eat 104 bytes, prv=0c5 dior ve creating characterde takılıp kalıyor.sphere'e hiçbi script fln eklemedim direk boş spherele bu hatayı verior scpliyede??[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 başka bir yerden indir sphereserveri sonra kur dene.[hline]ThroNe DarKNeSs Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 o hata yi bende cözemedim ancak karakter seçiminde verio . karakter seçerken mage şapkasına basarak seçersen vermiyor[hline]-Abi Nieye Ultima Oynuyoz Biz ? -Çünkü Ultima Zevkli Bir Oyun -Abi Ben Zevk Almıyom -Ozaman Aramızda İşin Yok ----------------------------------- Bizimlemisin ? Ozaman Ultimayı Sevmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Patch'lerken yüksek sürümlerde, sanırım 3.0.0+, başlangıç stat'lerinin toplamı, eski sürümlerden 10 daha fazla. Bu yüzden 2.0.3 gibi eski bir client kullanıyorsanız ve UO'nuz yüksek sürümlere patch'lenmişse bu hatayı verir... Çözüm mü ? Basit. Karakter yaratırken, stat ekranı çıktığında STR scroll bar'ını en sola çekin, sonra tekrar en sağa çekin, o kendini ayarlar... Sorun da kalmaz.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 prof.txt den warrior statslarını ayarlayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar