Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Günlerdir içimde bir sıkıntı dolaşıyor. Neden bu kadar çaresiz ve şüpheci olduğumu anlayamasamda bu sıkıntı öldürecek beni. Sözlümden bir söz aldım ve birdaha yalan söylemeyeceğine dair. Ama ne yaparsa ben acaba böle midir şöle midir diye düşünüyorum. Takip etmekde istemiyorum çünkü benim doğama aykırı. Babam beni hiç takip etmezdi mesela. Bende ona bir söz verdim şüphelenmiyeceğime dair ve herşeyi olumlu yönden bakmak istiyorum. Ama yapamıyorum içimde mutlak bir sıkıntı oluyor. Şuan olduğu gibi... Tavsiye verebileceğiniz bişeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 paranoyak olmamak elde değil.ama ilişkiyi cabuk yıpranır kendine hakim olman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sözlünden yalan sölememek üzerine söz alıyosan bence bi düsün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 içinden olumsuz şeyler geçtiği halde olumlu bakmaya kasıyosan bil ki polyanna'cılık olur bu. tekrar bi açıl sen, hak vericektir büyük ihtimalle. belki daha farklı, daha iyi bi yerlere bağlarsınız olayınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Harbiden ya deliricem yoksa en iyisi bidaha konuşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Sen bence aslında karşındakine değil de kendine güvenmiyorsun. Kendine güvenen insan bu tür şüpheler duymaz çünkü, bu tür şeyleri kafasına takmaz, cesur olur. Bu yüzden ilk adımda kendine güvenmeyi denemelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ne gibi bir güven ? Daha önce güvendiğimde yalan sölemişti. not: Keşke Phoenix olsaydı sevgili Psikiyatristimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Sakın takip etmek gibi bir hataya düşme. Başkasına takip ettir !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Hah o sıkıntı benım başıma hiçte iyi şeyler açmamıştı en son. tüm şüphelerimde haklı çıktıgım çıkmıştı ortaya. Bu yuzden şüphe seni dürtüyosa vardır bi bildigi. En azından benım tecrubeme gore vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: sözlünden yalan sölememek üzerine söz alıyosan bence bi düsün yani katılmak zorundayım =/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar