Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CNN Turk'te F1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizi ilkkez izleyen seyircilerimiz olabilir diye gereksiz bilgiler veriyordu. Bizde ilk formulaya başladık ama ilk yayında öğrenmedik neyin ne olduğunu zamanla öğrendik. Her yayında aynı şeyleri tekrarlamayacaksa çok gereksiz. Zaten pazar günü o güzelim havada evde oturup formula izleyenler muhtemelen formula meraklılarıdır yani.

Ama bilgili bi adamdı vergiği bilgiler arasında işe yarra şeylerde yok değildi ama bakın devir saati şimdi 6 ya attı bakın 19bin oldu şimdi 7 ye attı daha da hızlanıyor fln gibi salak şeylere ne gerek var ki =)
Mesaj tarihi:
Şu ana kadar izlediğim yarışlardaki en bilgisiz sunucuydu. Okay 'ı arattı bizlere.

Bu yarışta adamın kağıttan okuduğu 1 2 teknik veri dışında dikiz aynalarının arkayı görmeyi yaradığını öğrendim. Formula 1 direksiyonlarının çok teknolojik parçalar olduklarını öğrendim. (bak sen ya)

Yeni Formula 1 izlemeye başlayanlar olur diye anlatıyoruz diyor.
Yahu zaten 1950 ve daha öncesinden beri bu yarışlar yapılıyor , sen neyin yeni olduğundan bahsediyorsun ?

Futbol maçlarında , futbolu yeni izlemeye başlamış olanlar olabilir , o yüzden ofsayt taktiğini yeniden anlatacağız gibi bir cümle duydunuz mu ?

Bilmeyen gider araştırır , sen oraya herşeyden anlayan , bizim anlayamadığımız göremediğimiz teknik detayları verip aktuel yorumlar yapabilecek sunucular dinlemek istiyoruz. Elindeki kağıttan , aa bakın araçlar böyleymiş vay anasını sayın seyirciler değil ... (onlarada aynen yazdım bunları)
Mesaj tarihi:
Okay da yapiyodu boyle seyler ama yeri geldiginde yapiyodu, ne bileyim araba duzlukte giderken OF SAYIN SEYIRCILER SIMDI BUNUN ARKA KANADI OYLE BISEY KI TAM SUAN BI KOPSA ADAM OLUR BILE VALLA EHUAHE demiyodu, gun gelir de arka kanat kirilirsa ne kadar onemli oldugunu anlatiyodu kisaca o kadar. O bile zevzekti ama gelen gideni aratirmis.
Mesaj tarihi:
ya bi de işin garibi bu adam eskiden cine 5te de anlatıyodu..

sanki türkiyede ilk kez f1 yarışı yayınlanıyomuş gibi , en sevdiğim yarış ispanya yarışıdır , 30. turdan sonra kapattım evden çıktım sinirlenip..

tek ben değilmişim demek ki , f1 izliyenlerimiz lütfen yukardaki linke şikayetlerinizi gönderin..
Mesaj tarihi:
Zaten CNN'e geçtiğinden beri iyice ticari bi yayına dönüştü. NTV'de çok kısa reklamlar alınırdı ve reklam zamanları çok iyi ayarlanırdı. CNN'de ne zaman reklam gireceği belli değil ve 8 10 dk reklam alıyorlar e bu da yarış yani saliseler bile önemli bi zahmet..
Mesaj tarihi:
Reklamları RTL ye göre veriyorlar anladığım kadarıyla.

Belki onlar daha iyi biliyordur diye,
belkide millet biz reklam verince oradan da izleyemeyip aynı kanala yayın başlar endişesiyle geri dönüp reklamları izlesin diye.
Mesaj tarihi:
RTL hep veriyodu zaten de, RTL 3-4 reklam verip reklamlari uzun tutuyodu mesela, NTV 6-7 reklam verip kisa kisa veriyodu. Birbirine denk geldigi de nadir oluyodu, son zamanlarda biraz ayarlamaya calismislardi o kadar. CNN Turk direk birebir reklam vermeye calisiyor galiba, direk bencil magdur etme politikasi.

Verecekleri reklamin sayisini, uzunlugunu ve zamanini ornek alirken koseye pencere acip yarisi gostermeyi ornek alsalar bari, ama olmaz tabi o, sadece islerine gelen tarafi almalilar bir Turk kanal olarak.
Mesaj tarihi:
Ya zaten bıktım ben bunlardan bütün medyayı ele geçirdiler insanların televizyon zevkinin içine etmişler.
Şimdi de avrupa kupası maçlarını DSmart verecekmiş. Oldu canım bi kablotv bi dijitürk bi dsmart yarın cdumb çıkar onuda alırız ev ev değil çanak anten yuvası olacak töbestafrla.

bu doğan grubunun etik anlayış diye bişey taşımadığına yemin edebilirim. nerede o ntvdeki formula yayını nerede bu
Mesaj tarihi:
dogan kadar pis bi adam yok bu piyasada. Hurriyeti ne hale cevirdi goruyorsunuz. Hukumet yalakasi bi gazete oldu. Bence ESPN eurosport tnt gibi spor kanali kurulmali turkiyede tum spor yarismalari tek bir kanalda
Mesaj tarihi:
haha yok dsmart i kurdu biraz uzak dursun. 80 kanalda 80 farkli spor aktivitesi takip etmeye calismaktan biktim. Kendi ulkemde eurosport muptelasi oldum. Hele tenis turnuvalari tam yalan oldu. Neyse vodan gel biz kuralim su kanali en iyisi :)
Mesaj tarihi:
bugün kü yarışı herzaman sunan adam vardı

bu adam teknik detayları verip ne olup bittiğinden anlıyor . Yarışı film seyreder gibi seyretmediğini anlayabiliyorsunuz.

Birde bu adamın yanında bi sunucu daha var ismini unuttum genelde beraber sunarlardı , işte oda anlamadan gaz gaz konuşurdu.

Bugün kü bilgili sunucu = Bkbs
gaz sunucu = gs

gs = evet sayın seyirciler x sürücüsü y sürücüsünü geçiyormu , yok geçemedi , geçiyor geçiyor GEÇTİ

Bkbs = ağır çekimde görüldüğü gibi y sürücüsü sağ ön lastikleri kitleyip viraj içerisindeki hızını kaybedip birde üstüne dışarı savrulmuş , kapıyı kapatmak isterken orada kayganlaşan zeminin etkisiyle gaza basmasına rağmen aracın arkasını ... ( o anda ağır çekim başka açıdan verir )

- ve diğeri araya girerek

gs = BAKIN NASI BASTI GEÇTİ BOOOOP BÖYLE KORLAR !!!

pek çok kez böyle gaz laflarla diğer bilgili anlatan adamın yorumlarını kestiğine tanık oldum.
banane senin tansiyonu yüksek laflarından , ben adamın teknik yorumunu merak ediyorum futbol maçı sunmuyorsun ki ...
Mesaj tarihi:
Bi de TDK'nın görevlendirdiği Jason vardı yorumcu olarak.

Herşeyi bi kenara koydumda ulan dinleyenler Türk. Alışmışız işte niye reykının diyosun şu herife
  • Yeni Oluştur...