DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 CPS2 ler Impact ile açılıyor ama cps3 leri açan bir amulator bulamadım. Cps3 emulatörlerini ve romlarını nereden bulabileceğimi bilen var mı?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 CPS3 ne?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 haa ne işhe yarar?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehe attığım mesajda yanlışlık yapmışım. impact zaten cps3 emulatoru ama XP de çalışmıyordu onunda patchi varmış şimdi 3d street fighter oynayabiliyorum. (street fighter EX, EX+, EX2, EX2+ vs.) Street fighter turbo oynamak isteyen arkadaş burda bahsi geçen bir mame topic i vardı onu bulsun onda yazıyor oyunları ve emulatoru nasıl bulabileceği.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 nasıl ya? cps3 emülatörü daha yok ortalıkta. eğer varsa da ben bilmiyosam bi zahmet url falan atıverin. bu arada sf turbo cps2 benim bildiğim kadarıyla.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar