DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 CPS2 ler Impact ile açılıyor ama cps3 leri açan bir amulator bulamadım. Cps3 emulatörlerini ve romlarını nereden bulabileceğimi bilen var mı?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 CPS3 ne?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
bravecik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 haa ne işhe yarar?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehe attığım mesajda yanlışlık yapmışım. impact zaten cps3 emulatoru ama XP de çalışmıyordu onunda patchi varmış şimdi 3d street fighter oynayabiliyorum. (street fighter EX, EX+, EX2, EX2+ vs.) Street fighter turbo oynamak isteyen arkadaş burda bahsi geçen bir mame topic i vardı onu bulsun onda yazıyor oyunları ve emulatoru nasıl bulabileceği.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Zed Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 nasıl ya? cps3 emülatörü daha yok ortalıkta. eğer varsa da ben bilmiyosam bi zahmet url falan atıverin. bu arada sf turbo cps2 benim bildiğim kadarıyla.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Öne çıkan mesajlar