Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben poweplayi çok seviyorum. asssın kessin, karizmasından dağlar yıkılsın goblinler altına etsin istiyorum da, olmamış bu ya
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 crimson'lu bi oyun vardı ona benzemiş kapak. hani böyle üstüne sürekli örümcekler böğücekler yağıyo. kuşbakışı oynuyosun v.s
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 horacegoesskiing katılmamak elde değil . sadece ilk 2 üçlemesini okumusumdur . İlk seri süperdi ama ondan kızmayın ama sacmalamıslar gibi geldi dahada okumadim Örnek: Wulfgar son bi kuvvetle adama vurdu direği kırdı ardından bi adrenalin patlaması yaşadi bi kez daha vurdu sağı temizledi solu sildi süpürdü herkezi gebertti bitkin halde yere yığıldı . [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 01:00 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 [spo]bu kitaplarda ortaya çıkan "drizzt is the chosen of lloth" lafını görünce baya bi şaşırmıştım, nasıl akıl edemedim diye. [/spo] Acaba devamı gelecek mi bu kitapların? Bir bilgisi olan var mı?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 the orc king sene sonunda çıkacak http://ww2.wizards.com/books/Wizards/Products/?doc=959867200
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hayır benim bildigim bu orklar boyle duzensiz bi sekilde hodo hodo diye saldırırlar, boyle oturup biri saymıs biz 1000 taneyiz mi dmeiş nedir. ayrıca bu adamların eli dursa ayagı durmaz keser biçerler birbirlerini.
Öne çıkan mesajlar