Chorap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 MadOrca bende aynen senin gibi lvl 70 olduktan sonra çok sevdiğim WoW dan bir anda baydım ve yeni bir mmo arayışına girdim. Halbuki WoW'dan önce oynadığım Lineage2 yi unutmuştum. Birden aklıma geldi, yeni bir account açıp başladım. Şu anda çok mutluyum, eyleniyorum. Tabi WoW'u özlemiyor deilim ama Lineage2 şu anda TBC WoW dan çok iyi geliyor. TBC de yapmak gereken çok şey var. Level 60 olup da artık end-game dungeonlardan istediğin kadar epiği aldıktan sonra tekrar yeşillere dönmek öncelikle bana çok koymuştu. Sonra tekrar end-game olaylarına girmek, rep kasmak, attunementları tamamlamak gerektiğini düşündükçe baydım, lvl 70 de mavilerimle oyunu bıraktm. Birçok da dungeon gezdim lvl 70 uçan mountumu da aldım ama oyun artık sıkıcı gelmeye başladı. Zaten Blizz bence zırt pırt classlerin özelliklerini değiştirerek biraz cıvıttı. Yani hiçbir zaman açtığınız karakteri oynayamaz hale geldiniz. Bütün classler değişti, dengeler bozuldu ve bu hiç bitmeyen bir döngü olarak göze çarpıyor. TBC her ne kadar ilk çıktığında beni çok etkilemiş olsa da sonradan çok da özel birşey getirmediğini gördüm. Çok uğraşılmış belli, ama o kadar zaman WoW oynamanın bir yararı olsun istiyor insan sonunda. Lvl 70 ha 2 günlük charınla ol ha 2 yıldır oynadığın charla, hepsi aynı. Ve yine o charı above average yapmak için uzun zaman harcamak gerekiyor. Bu nedenle bende WoWu bıraktım. Daha az kafa yoran, başka türlü eylendiren Lineage2 ye geçtim...memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Şu sıralar oynamaya değer bir mmo yok. Warhammer'ı beklemekten çare yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 edit [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 01:40 tarihinde, Skroce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 en iyisi oyun oynama yaz geldi git tatile kumsal karı gitar bira rakı balık takıl işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ya ps2 al.. ya da sosyalleş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 çok klasik akıl fikir veriosunuz he, yaz geldi kumsala git, sosyalleş fln. yapabiliosanız yapın siz hergün. zaten kumsal da evimin hemen yanında, gitmiyorum ben. oyun tavsiyesi istiyorum, günlerimi nasıl geçireyim diye sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pirates of the burning sea....1 haziranda çıkcaktı ama haziranın sonuna fln çkıcak sanırım öle bi ertlenme olayı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Valla biraz da oyun tarzına bağlı. Geçenlerde aynı duruma bende düştüm. Birkaç kayda değer eğlence kaynağı buldum, mesela: 1) Maple Story: 2D MMO, eğlenceli, grind oyunu :) 2) Trickster Online: Free, Ragnarok'un aynısı, daha kapsamlı gibi duruyor. 2D + 3D karışımı. 3) CABAL Online: Haziran'ın başında Free oluyor, Korean grind oyunu, bayat 3D grafik, zaman geçirmek için fena değil. 4) Archlord: PvP bazlı Free Korean grind oyunu. Her ay(?) server kapsamında bir oyuncu Archlord oluyor, bütün serverı vergiye bağlıyor, falan filan. 5) Tale of Pirates: Adı böyleydi sanırım, Free, Korean grind oyunu, bayat 3D grafik, çok item, korsan teması var. 6) Conquer Online: Abuk bir Korean grind oyunu, Taoist kültürünü temel almış, zaman geçirebilir derecede. 7) Şu Travian + Ogame türü oyunlar var, kasıyor ama, sadece seçenek olsun diye koydum. 8) Anarchy Online: Expansionlar gelmeden olan bölüm Free to Play, gerisini bilmiyorum, eskiden baya tutuldu. 9) R.O.S.E Online: Free serverlar var baya, çok bayat 3D grafik, Ragnarok gibimsi. 10) Eööö bu kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Uo ya dal, vakiz geçer biraz, Uo yu bırakıp swg , guildwars, wow oynadım. dondum dolastım kaç sene sonra tekrar Uo ya. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Oyunun yavas baslangicina alisabilirseniz, en guzel mmo bence su anda EVE online. cok ustun bir mekanigi var ve acaip zevkli. Eger guzel dmg verebilecek bir gemide ucacak sekile gelirseniz 3-4 ayda ve guzel bir corpa girerseniz, baska birsey aramazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Anladığım kadarıyla herkes WOW'da level 70 olunca baymış. Tam tersine oyun 70 de başlıyor ya. Raidler , pvp yapanlar için arena (ki benim alakam yok). O bakımdan wow beni idare ediyor. Fakat harbi şöle efsane bir mmorpg çıksa da bütün paticik akın akın o oyuna başlasak harika olabilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 pirates of the burning sea guzel cıkarsa cok bomba olucak zaten, heleki patiden toplanıp oynarsak, allaaaah böle donanma kurarız flamaları cekeriz pati logolu güzel olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 linkini atsana gökçen o oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Lotro adami feci sariyor bence ona basla su an piyasadaki en iyi oyun o. Yaz tatilini LOTRO ile gecir pirates of the burning sea ya da AOC cikana kadar. Warhammer cocuk oyunu olacak gibi geliyor bana yine de onu yazdan sonra deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Warhammer çocuk oynu olacak? ROLF Ve bunu LOTR piyasanın en iyi oyunudur diyen birisi söylüyor? Yapmayalım arkadaşlar, yapmayalım!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Gangren umarim oyunu WoW'un piyasasina pazarlamaya calistiklarinin farkindasin. Cocuk oyunu olacak demem, oyunu bir suru kucuk velet alacak yoksa oyunu almayi dusunen insanlari assagilamak icin demedim. Kisacasi community WoW'unki gibi olacak bence. Yoksa biz de biliyoruz Warhammer evreninin nasil bir yer oldugunu ama adamlarin amaclari oyle bir evren yaratmak degil gibi geldi =S yaniliyor olabilirim elbette yoksa ben de bayilirim warhammer evreninde oynamaya [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 16:38 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Sylian, biraz okumak lazım. Adamların ilk açıklamalarından biri "WoW'un yerini almak gibi bir çabalarının olmayacağı" PvP, RvR üzerine olacak bir oyun. WoW gibi PvE üzerine kurulmayacak. PvE bir seçenek olacak ama oyunda ilerlemek için kesinlikle PvP olacak. Şimdi, Warcraft'ın da Warhammer'dan alıntı olduğunu düşünürsek, bence Warhammer hakkında biraz daha farklı düşünmek gerekir. WoW'un community'si hakkında söylenecek birşey yok, evet, ama 9 milyona yaklaşan bir oyuncu tabanı olduğu düşünüldüğünde, bence çokta kötü deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 EA + Teen rating olmasi bende pek iyi bir intiba yaratmiyor. WAR'in basarili bir oyun olacagi kesin ama umarim community'de iyi olur da alir oynariz. Bir de soylemeyi unutmusum LOTRO felan istemezsen CoH/CoV var bunlar da guzel oyunlar deneyebilirsin. Ya da GW al en azindan 3 ay sonra aoc-war cikiyor lotro oynamayi birakirim bos yere para vermiyeyim dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar