Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 başında: Is there anyone alive out there? Can anyone hear me? diyor sonra Jonathan Go! diyor bi yerlerinden can't control you, nobody to blame, I feel no shame falan diyor, sonlarında Jonathan bir adamla "Giving it to you" sözünü böğürerek tekrarlıyor? Nakaratı : I feel no shame Just go(birkaç kere) I feel no shame Just go away şeklinde. Şarkının adını bilen var mı?[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 damn diil nası yazdım ama biliorum yazcam 1 dak içinde [Bu mesaj arcane tarafından 24 August 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 tam dicektim sean olson değil diye :)[hline]Little by little I'm falling for you... (albümlerden değil, soundtracktir heralde[sean olson da soundtrack idi :-P] ya da başka bi grupla yapmıştır jonathan?) [Bu mesaj ReaperXS tarafından 24 August 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hatırladım şimdi adını unuttum çünkü o jonathan değil, grup ta korn değil ama kazaa dan korn diye çıkıyor veya jon davis diye shame diye böğüren kısımın jonathan olma ihtimali var ancak ben silmişim o şarkıyı bi daha çekip dinlicem[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 çift mesaj [Bu mesaj arcane tarafından 24 August 2003 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 grup korn değil :) onu farkettim de Jonathan var şarkının içinde :)(sondaki shame kısmını grubun elemanları yapmış, Jonathan sadece rap'imsi kısmı söylüyor)[hline]Little by little I'm falling for you... [Bu mesaj ReaperXS tarafından 24 August 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 çok böğürüyor emin olamazsın olabilirsin, çaktırma, ben silmişim onu jonathan değil diye, bi daha çekip dinlicem ama şarkıyı çok iyi hatırlıyorum[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hmm Jonathan'a çok benziyor ama olmayabilir de :-O hala bilen yok? :)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ben bulurum bi ara , kazaa list doluymuş çekemiyorum ehe bence buradan başka bilen çıkmaz, ayrıca o jonathan değil bence.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 buldum buldum buldum ! hahahahah :) slipknot dinleyeyim dedim bi baktım bu çalıyor bende adı şöyle geçiyor Slipknot - (from new album - Iowa) - Disaster Piece dinlemeye geçtim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 slipknot ın o isimli bi şarkısı var ancak sözleri farklı[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Arcane ne yaptın baba yaw :-) Korn la Slipknotu nası ayırt edemessin Valla çok farklı birbirinden Ayrıca o Disasterpiece Slipknotun Son albumundeki güzel bi parcadır. Kornlan falan alakası yoktur yani :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hatta, Slipknot - Disasterpiece'de Nakarat kısmında böğürür 555 to the 666 die. [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 27 September 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 eheh disasterpiece değil eminim. eminden de öteyim. adı duyulmamıs bir grubun çıkardığı bi demo olabilir diyecem pek benzemiyor :) film müziği olabilir belki... sesi jonathan'ınkine çok benzeyen bir adamın da söylediği kesin ama ! :) sahte bir disasterpiece oldu şimdi de :P , anası babası belli değil yardım eli uzatın :P[hline]Little by little I'm falling for you... [Bu mesaj ReaperXS tarafından 28 September 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: BlaCk_DmC, 27 September 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Arcane ne yaptın baba yaw :-) Korn la Slipknotu nası ayırt edemessin Valla çok farklı birbirinden Ayrıca o Disasterpiece Slipknotun Son albumundeki güzel bi parcadır. Kornlan falan alakası yoktur yani :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ben ne dedim ?[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 blackdmc, o sanirim heretic anthem[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Draven bak şimdi şöyle bi olay var; Kazaa daki Slipknot Iowa albumundeki şarkıların adı birbirine karışmış Mesela Albumdeki 13. Şarkı olan "Metabolic"'i çekmeyi denediğinde aynı isimle sana Albumdeki 9. Şarkı Olan The Shape' i Çektiriyor The Shape'i çekmeye çalıştıgındada Metabolic'i çekiyor. AYnı Şekilde Disasterpiece i çekmeye çalıştııgında albumdeki 6. şarkı olan ve enstrümantal olan THe Heretic Anthem Şarkısını çekiyor. Yani tamamen birbirine karışmış durumda bende Iowa albumunun CD'si oldugundan biliyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: BlaCk_DmC, 27 September 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Arcane ne yaptın baba yaw :-) Korn la Slipknotu nası ayırt edemessin Valla çok farklı birbirinden Ayrıca o Disasterpiece Slipknotun Son albumundeki güzel bi parcadır. Kornlan falan alakası yoktur yani :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! bencede...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 benim dediğim şarkının ne Iowa albümüyle ne de Slipknotla alakası yok :D[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ben de öyle dedim ama insanlar yanlış anlamakta ısrar ediyor senin dediğin şarkı şu an bende var bu arada.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Ne dediğini anladım da bana bi yardımı olmadı yani :) *!Şarkının söyleyeni hala bilinmemektedir* :-P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 jonathan davis olsaydı korn sitelerinde yazardı, hiçbir yerde olmadığına göre.. ayrıca şahsi kanaatim stilde kesinlikle özenilmiş ancak ses farklı, stilde de kullanış hatası var , eğer ben bunca yıldır korn u dinleyip kavramışsam bu jonathan davis değildir.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Benziyor ama Jonathan Davis'e.Bende Queen Of The Damned soundtrack olarak yazıyor(ama eminim Kazaa'da Korn Feat Slipknot diye bir şey yazıyordu.)İlginç bir şarkı(ama baya gürültülü bee)Adını bulup emin olursanız söyleyin :)[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Solufain dediğin Korn ve Slipknot'un şarkısı olan geçen şarkının adı Look at me baya bi Turntable gitar drum vs. var Yani Tam KoRn ve Slipknot şarkısı değil şöyle geçiyo tam adı Jonathan Davis Feat Slipknot - Look at me. Ayrıca Arcane Disasterpiece falan dedin bende öyle anladım ne bilim yani.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 benim harddiskte öyle yazıyor , netten baktım disaster piece in sözlerine uymuyor o yüzden değil dedim.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar