Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahları kalkamama

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar sabahları kalkamama gibi çok çok ciddi bir sorunum var. zor bir üniversitenin en zor bölümünde okuyorum fakat sabahları kalkamadığım için çok fazla ders kaçırıyorum. Geceleri sabah erken kalkayım diye erken yatsam bile kalkamıyorum. Üstelik gün içinde de arkadaşlarla konuşurken uyuyakaldığım oluyor. Ginseng katkılı ilaç denedim o da fayda etmedi.

ne yapmalı sizce ya
Sosyal ağlarda paylaş

tembelim bu çok doğru, çok erteliyorum buna uykumda dahil. Kaç tane saat kurduğum önemli değil ya sabah kalkıp banyoya girip kahvaltı yapıp sonra geri uyuduğumu biliyorum :)

babam kaldırıyor kalktım diyip geri uyuyorum sonra vaz geçti o da. Kız arkadaşım arıyor uyanayım diye kapattırmıyo da telefonu ama kızıyorum uyanınca gece uyandır dememe rağmen.

çok vahim yav
Sosyal ağlarda paylaş

erken kalkmak için sakın erken yatmayın, uykunuz ne zaman gelirse o zaman yatın.. erken yatsan bile uyuyamıyosun zaten uykun olmadığı için.. her dönem dersler sabah olmaz dert etme bu arada... ben 1.sınıftayken tüm dersler sabahın köründeydi.. ipe ipe kalkıp gidiyodum ilk sınavlara kadar, sonra gitmemeye başlıyodum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Üstelik gün içinde de arkadaşlarla konuşurken uyuyakaldığım oluyor.

Bu iş ciddi duruma gelmiş. Eczaneye git"Pharmaton" adına multi-vitamin var onu al. Üstüne benexol b12(bunun bi de B1 ve b6 versiyonu var, içinde b12 olduğuna emin ol) ve folibol diye folik asit içeren hap var, bunları al. Eczacı zaten söyleyecektir dozlarını. Sonrasına gelirsek, bir hafta boyunca saat 12de yatıp 7 de kalkıyorsun. Ne 6 ne 8, 7 de kalk. 1 hafta sonra bana pm atıyosun seni öpmek istiyorum diye. Tabi önemli bir sağlık problemin yoksa : )
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ahahaha. ADALAT CRONO bambaşka bi ilaç onu nerden buldun : )

Benexol B12 benim dediğim.

Ayrıca tavsiyelerle ilaç kullanmayın doğru. Bilmem biliyormusunuz, bu tarz genel (ağrı kesici, vitamin vb.) ilaçlar reçetesiz satılmaktadır. Sizin o tavsiyelerle kullanmayın dediğiniz ilaçlar reçetesiz verilmez. Doğal olarak aspirin alırken de doktora gitmeyiz. Vitaminler de öyle.
Bu arada ismini yanlış yazmışım folbiol olacak. Sen git eczacıya da danış, Pharmaton-Benexol ikilisi + 1 hafta düzenli uyku sorununu (ciddi bir hastalık olmaması durumunda) çözecektir, eczacı da onaylar.

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:28 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...