Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 arkadaşlar sabahları kalkamama gibi çok çok ciddi bir sorunum var. zor bir üniversitenin en zor bölümünde okuyorum fakat sabahları kalkamadığım için çok fazla ders kaçırıyorum. Geceleri sabah erken kalkayım diye erken yatsam bile kalkamıyorum. Üstelik gün içinde de arkadaşlarla konuşurken uyuyakaldığım oluyor. Ginseng katkılı ilaç denedim o da fayda etmedi. ne yapmalı sizce ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gündüz uykusu derim ben.1 saat kestireceksin dersten çıkınca sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Yalniz mi yasiyorsun? Yasamiyorsan birini bul her sabah seni kaldirmasi icin. Hain yöntemlerle uyandirsin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aynı dertten bende muzdaribim bi çözüm bulursan banada söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 dengeli beslen, bol portakal suyu + C vitamini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evet c vitamini,bi de şartlandır kendini,bu kadar önemliyse sabah derse kalkabilecek şekilde ayarla hayatını.yanında birileri de ekstrası olur,kalkarsın her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tembelsin. Başka bir nedeni olduğunu düşünüyorsan doktora git. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:59 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yattığın yataan altına 2-3 tane farklı farklı saat kur. 3-5 dk arayla çalsın hepsi. ben öyle yapıyom süepr de oluyo. ilk 2sini kapatıyom ama 3. ye geldiinde uyanmış oluyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tembelim bu çok doğru, çok erteliyorum buna uykumda dahil. Kaç tane saat kurduğum önemli değil ya sabah kalkıp banyoya girip kahvaltı yapıp sonra geri uyuduğumu biliyorum :) babam kaldırıyor kalktım diyip geri uyuyorum sonra vaz geçti o da. Kız arkadaşım arıyor uyanayım diye kapattırmıyo da telefonu ama kızıyorum uyanınca gece uyandır dememe rağmen. çok vahim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bendede aynı sorun var. Bi hocam şey demişti, a vitamini eksikliği vardır sende ayda 25 - 30 lt. süt içmen lazım demişti. Ve baya emindi kendinden bunu söylerken. Denemedim daha belki cidden yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 cep telefonu , calar saat tarzı 3 4 aleti kuruyosun ve odanın en uzak kosesıne koyuyosun ben oyle yapıyorum susturmak ıcın kalkınca zaten kendıne gelmıs oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kalkar kalmaz kafanı soguk dusun altına sokuosn? artık o sekilde de gidip yatıp uyuyamazsn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bence doktora gidiyorsun.. Arkadaslarinla konusurken uykuya daliyorsan sorun biraz ciddi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 tembel [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 04:15 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 erken kalkmak için sakın erken yatmayın, uykunuz ne zaman gelirse o zaman yatın.. erken yatsan bile uyuyamıyosun zaten uykun olmadığı için.. her dönem dersler sabah olmaz dert etme bu arada... ben 1.sınıftayken tüm dersler sabahın köründeydi.. ipe ipe kalkıp gidiyodum ilk sınavlara kadar, sonra gitmemeye başlıyodum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bak bu sabah yine aynısı oldu... bizde sabah olmayacak diye bir olay yok. 4. sınıfa geçiyorum ve seneye de tam gün derslerim olacak. Dedim, bölüm zor... istediğim zaman uyuyabiliyrum ama yatınca o konuda sorunum olmuoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 doktora gidiyorsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Üstelik gün içinde de arkadaşlarla konuşurken uyuyakaldığım oluyor. Bu iş ciddi duruma gelmiş. Eczaneye git"Pharmaton" adına multi-vitamin var onu al. Üstüne benexol b12(bunun bi de B1 ve b6 versiyonu var, içinde b12 olduğuna emin ol) ve folibol diye folik asit içeren hap var, bunları al. Eczacı zaten söyleyecektir dozlarını. Sonrasına gelirsek, bir hafta boyunca saat 12de yatıp 7 de kalkıyorsun. Ne 6 ne 8, 7 de kalk. 1 hafta sonra bana pm atıyosun seni öpmek istiyorum diye. Tabi önemli bir sağlık problemin yoksa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sağol messor, pharmaton zaten alıyordum bıraktım işe yaramıyor diye. salı 10 günlük final günlerim başlıyo sonrasında deneyeceğim bunu! sonra gelir öperim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: BENEXOL Prospektüs Bilgileri BENEXOL B12 50 FİLM KAPLI TABLET. İlaç Listesi. ADALAT CRONO 60 MG 30 KONTROLLÜ SALIM TABLETİ... abi eminsin mi benexoldan. :D kontrollü salım falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Doktor kontrolünde ilaç almayın derim, sonuçta bir forumdan ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsin ki? (Arkadaşım sakın üzerine alınma genel olaraktan konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 katiliyorum, git bi doktora en temizi. tavsiyeyle ilac almak dogru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Abi ahahaha. ADALAT CRONO bambaşka bi ilaç onu nerden buldun : ) Benexol B12 benim dediğim. Ayrıca tavsiyelerle ilaç kullanmayın doğru. Bilmem biliyormusunuz, bu tarz genel (ağrı kesici, vitamin vb.) ilaçlar reçetesiz satılmaktadır. Sizin o tavsiyelerle kullanmayın dediğiniz ilaçlar reçetesiz verilmez. Doğal olarak aspirin alırken de doktora gitmeyiz. Vitaminler de öyle. Bu arada ismini yanlış yazmışım folbiol olacak. Sen git eczacıya da danış, Pharmaton-Benexol ikilisi + 1 hafta düzenli uyku sorununu (ciddi bir hastalık olmaması durumunda) çözecektir, eczacı da onaylar. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 15:28 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 pharmaton kullanıyorum zaten de pek etkili olmadı. pharmaton da folik asit ve B vitaminleri var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bence tembellik için önce psikologa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar