Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben de Naxxtaki Instructor Razuviousun üstünde 100k fireblast mı ne critlemiştim :) Hmm pvp de galiba 6k pyroblast critim vardı warriora Berserker AP Recklessness ve imp kidneyshot varken [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:39 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: vael deıl ya. moblar var bole atıyorum shadowa immune ama holy ye vulnerable. evet orda dragonkin addlar var şimdi Caverns of time daki keeper lar gibi :) herhangi bir büyüye minumum resist (-200 sanırsam) ama diğerlerine maksimum resist mesela natureye minumum ise healer droor warth ile 2000 koyuyordu (healer:) ama warlock shadow bolt atıyordu 80 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hakkar buffını,onyxia buffını,spell power pot içersin+bg buffını aldıktan sonra crit kaç olur 15 k üstü olur bence ama buffsız gördüğüm en yüksek rakam buydu araştırmaya devam edelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Bana 165k vurmuştu Instructor onu unutmam hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar