DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bornova pazaryerinde bu sabah patlama olmuş, 1'i ağır 15 yaralı var. Tam da miting öncesi, hayret.. Mitinge gitmeyin mi diyorlar acaba.. Lanet olsun, bunlara inat yarın daha da fazla kişi oraya gideceğiz.. haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evet bencede mitingle alakalı bi tepki bu. ne olursa olsun biz orada olucaz yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yazık pazarcılara. neyseki ölen yok. bu tarz bi olay yüzünden miting iptal edilir veya katılım az olursa bunu yapan adam zevkten 4 köşe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ölen var, ne yazık ki bir ölü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tayyibin işindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bu patlamanın arkasında gene islamcı örgütler varsa bunun tek sorumlusu tayyiptir. İnsanları kışkırtan, üstü kapalı olarak hedef gösteren, toplumda ayrılık yaratan başbakan olamaz.. Hala akpye oy vericem diyen varse Allah belasını versin ne diyim.. [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:24 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kesin hükümet işi asfdısdfasasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 izmirde hiç bir zamna böyle bir patlama olmadı hatırlamıyorum ben bu yaşıma kadar kesinlikle her ne kadar vali ve emniyet müdürü mitingle alakası olmadıklarını düşünsede böyle bir iş neden başka türlü yapılsınki hem erken saatlerde olduğuda bi şansmı bilerekmi yapılma acaba onda ayrı bi konu yoksa normalda o pazar 11den sonra deli kalabalık olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 konak'ada koymuşlar orayıda patcaklarmış mış mışda. O zaman yarın ölmeye gidiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 fazla tahribat verip günaha girmeyelim, ama mesajımızı da verelim muhabbeti herhalde. ölen kişiye allah rahmet eylesin.. ailesinin başı sağolsun. beyinsiz herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kim öldü ayağı kopanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hayır bir kişi öldü bir kişinin ayağı koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 O halkta işte bu bombayı patlatmaktan çekinmeyenlere karşı yürüyor zaten. Bu ülkede kimse namaz kılıyor, oruç tutuyor diye öldürülmemiştir. Ancak irticaya karşı yazıları, çalışmaları sebebiyle öldürülenler var. Yine cumhuriyetini savunuyor diye öldürülenler olacaksa allahları belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 öhöh bornovada yaşıyorum burdan öğrendim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bornova'da yaşıyorum sabah duydum olayı,allah rahmet eylesin,Yarın miting ve maçtayım,atom bombası düşse gidecem ikisine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 oralarda oturan bir tanıdığımın söylediğine göre; Bir kaç haftadır kürtleri pazarlardan temizlemişler. Almıyorlarmış pazarlara. Bu yüzden de intikam aldıklarını düşünüyormuş oralarda oturanlar. ben onların yalancısıyım yalansa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ailemin her hafta gittigi bi yer. benimde izmirdeyken hep gittigim bir pazaryeri. gercekten cok korkunc bişi. kucuklugumde top oynadigim bi yerde boyle bi olayin olmasi cok sasirtici ve uzucu :( diyeck bişi bulamiyorum gercekten. cok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ama kimin yaptığı belli olmayan bişey için provakasyona gelmemek lazım. normalde mitinglere katılmadım ama izmirde olsam sırf bu olaydan dolayı katılabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar