Crane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Selamlar; Simdiye kadar cok ihtiyac duymuyordum bir araca ancak su aralar alsam iyi olur demeye basladim. Simdi limit olarak 40-50 bin ytl olabilir ama bu fiyatlari en ust limit olarak algilayin lutfen. Hatchback bir arac dusunuyorum. Otomatik tercihimdir ve tabiki 1.6 motor olucak. Aklimda ust limiti zorlayarak BMW 116i var ama bunlarin otomatigi yok sanirim. Birde yakit tuketimi falan da onemli sanirim. Acikcasi su anda deneyimlerinize ve onerilerinize muhtacim. Mesajinizi esirgemeyin lutfen! Yasasin Paticik - Patinaj! :P
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 al bi 307 1.6 otomatik. bak keyfine. çok seviyorum açıkçası
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 honda civic hb alabilirsin düz vitesi 49, otomatiği 51 bin ytl... yada audi a3 otomatikte 50bin ytl civarı sanırım.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 A3 1.6, BMW 1.16i, Volvo C30 1.6, Mini Cooper düşünebilirsin bence. İçlerinden en Şık olanı Audi, En tarz olanı Mini, En yenisi Volvo, hani bana hani bana diyeni de BMW. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 02:39 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 peguet alma abi resmen bela bi araba ya. hele son 307 ler falna şekil şemal süper ama kullanınca anlıyosunki baya kalitesiz. audi yada wolswogen öneririm.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 1.8 ama arkadas yeni honda civix hb aldi oda gayet guzel
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ben Subaru Impreza aldim daha yeni,elime gecmedi hatta fiyatta anlastik su an vekalet vericem iste sdc.Test surusunu yaptim gayet keyifli bir arac.ben normal kasa aldim SW si de var daha bi hatchback tarzi onu da dusunebilirsin. 1.5 motor dan 2.5 a kadar manuel ve otomatik versiyonlari mevcut.. Subaru dusunenler irtibata gecsin benle bayiden bisiler yaptirabiliriz
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 peugeot tavsiye etmem, 307 sahibiyim, en azından 307 tavsiye etmem audi iyidir bence de, temiz bi a3 sportback
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: matama üye § 13 Mayıs 2007, Pazar - 12:39 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1.8 ama arkadas yeni honda civix hb aldi oda gayet guzel civic 1.8ler diğer arabaların 1.6larından daha az yakıyor... bide ek olarak bende opel astra sakın alma derim :D [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 14:11 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Eğer ilk araban ise düz vites almanı öneriyorum, yoksa otomatik dışında araba kullanamıyorsun ve iğrenç bir durum bu. Araç olarak, şahsen kullanmadım ama VW Golf 1.4 Tsi 'lardan öneririm sana. VW 'nin yeni motorunu kullanıyor. 1.4 motor , turbolu ve 140 beygir ve 170 beygir 2 seçeneği var. Duyduğuma göre bütün bayilerde bu araçdan dolmuş, çok büyük talep olacak, en azından 1.6 FSI bir daha kimse almaz sanırım. Fiyatlarıda tam senin aralıkta.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Astra 1.6 Turbo 180hp al ozaman 50 bin YTL :)
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Honda civic hb guzel araba aslinda ama 1.8, olmaz. A3 sportback'ler de 30bin euro. Birde soyle bir durum var, ben hergun araba kullanan bir adam degilim, acemi sayilirim. Acaba boyle bir araba almak dogru mudur, bir acemi icin? :) Yoksa 20-30 bin YTL'ye ikinci el bir arac ile acemiligimi atmali miyim?
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ben sıfır arabayla çıktım trafiğe 2 yıl oldu hiç kaza yapmadım. Ama kör olası çöpçüler ve bazı dallamalar sebebiyle arabanın başına bazı şeyler geldi tabiii :) Arabanın gelmesini beklerken 3 saat sürücü kursu hocasıyla çıktım dolandım fln sonra bayiye gittim aldım arabayı. Bence bi insan mal mal olmadık yerde gazlamaya kalkışmaz, salak suluk makasa girmeye çalışmazsa kolay kolay kaza yapmaz. Ha gelir vururlar o ayrı.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 salak salak gazlıyorum mal mal makasa giriyorum , bu sebeple hiç kazam olmadı allaha sukur fakat normal normal giderken devlet sagolsun tabelasi olmayan enteresan bi yola cıkarken yolun sag baglantısından gelen arabayla carpıstım :) hoş karşıda 200m hasar bende 0 vardı ( 2 araç da 307, eskiler rox ) tabikide hiz yapmayinca olusucak kazaların %99unu engellemek mumkun demir bukeyin dedigi gibi, kazayı onlemenin en iyi yolu sebebiyet vermemek [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:20 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Sintisyzer üye § 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:19 salak salak gazlıyorum mal mal makasa giriyorum , bu sebeple hiç kazam olmadı allaha sukur Bravo aynen devam. Temizlenmeniz lazım tabii..
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Rahat edeyim diye otomatik demistim ama manuel de olur sanirim. Yurt disina cikiyorum, ediyorum, orda araba kiralarim, otomatik arac bulamam, bulursamda pahali falan olur belki. :) Manuel'i de iyice pratik edeyim madem. Seat Leon'lar hakkinda ne dusunuyorsunuz? 28-30bin YTL'ye 2. el bi Seat Leon mu alsam acaba? Aerodinamic Kit ile cok hos gorundu gozume! http://www.seat.com.tr/body_kit.asp [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 06:29 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ya bu kaza olayi cok garip , gecen evden ciktim okula gidiyorum daha 2 sokak arkadaki caddeye ciktim ( Buralilar bilir belki Haznedar hastanesi ile Calislar Cad birlestigi yerdeki isiklardayim ) . Isikta 3ncu siradayim bekliyoruz .Haliyle bizim gidicegimi yolu dik kesen tarafa yesil yaniyor,su Suzuki tarzi minibusler var ya cok ufak olanlar,su falan dagitiliyor genelde,onlardan biri gecti onumuzden dondu sola (yani bizle zit yonda oldu)adam naptiysa birden kontolden cikti araba,bi oraya bi buraya g.t attktan sonra bizim seride firlayip onumdeki arabaya yandan gecirdi.Cok sok edici bir durumdu yani magdur kisi bu kadar mi hatasiz olur,sen kirmizi isikta bekle yandaki adam seritten firlayip sana girsin.Az daha bizi aliyordu zate adam 3-4 sn agzim acik kaldi ztn ... Hiz tutkusu olan ve cabulk sinirlenen bi sofor olarak biraz daha kontrol etmeye calisiyorum kendimi,cunku siz Schumacher olun kazmanin biri gelip sizi bulabiliyor, yeni arabayi alirken de biraz guvenlik onlemlerine dikkat edin(misal 206 lar cok ucuz ve kasasi cok hosuma gidiyor ama ne ABS ne airbag , olum makinesi gibi bisey )
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Yakıt tüketimi önemliyse, Ford Focus 1.6 TDCI uygun olabilir.
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 @vodan:+1.bende basmam hiç(sadece acelem olduğu zaman basarım). bende 1.5 senedir fln araba kullanıyorum hiç kaza yapmadım daha (şükür).ama bazen bazı mallar oluyor öylesine basarlar fln onlara sinir oluyorum g.t etmek için bende basıyorum bazen. dışardan daha yeni geldim arabanın servisine gittim 1-2 ufak sorunu vardı.giderken 2006 model bi corsa arkamda geçmeye çalışıodu fln mal mal hareketler yapıodu bende bastım :D. adam arkada kayboldu.gelirkende bmw 520d vardı bitane.adam düz yolda basmasını biliyor ama viraja gelince pısıyor onuda tokatladım :D.tabi tasvip etmiyoruz basmayı zaten hızlı gitmeyi sevmem yavaş yavaş gezegeze gitmek daha güzel bence... said: Crane üye § 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 06:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Rahat edeyim diye otomatik demistim ama manuel de olur sanirim. Yurt disina cikiyorum, ediyorum, orda araba kiralarim, otomatik arac bulamam, bulursamda pahali falan olur belki. :) Manuel'i de iyice pratik edeyim madem. Seat Leon'lar hakkinda ne dusunuyorsunuz? 28-30bin YTL'ye 2. el bi Seat Leon mu alsam acaba? Aerodinamic Kit ile cok hos gorundu gozume! http://www.seat.com.tr/body_kit.asp seat leonu dela kullnıyordu ona sorucaksın :D. bodykit fena değil.ama arka tarafta 2 model var heralde ben çift egzozlu olanı daha çok sevdim.ortadan olan çirkin...
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 evet leon tek egzosu bişeye benzettim de benim fesatlığım heralde o :S ben almam tek egzoslusunu abs kesinlikle hayati bi aparat daha dun gece maslak sanayi sapagının yanından gecerken solumdaki arac uzerime kırdı ( sinyal vererek sanırsam oldugum seride gecmeye calıstı, paralel gidiyoken ) bende zaten en sag seritteydim , reflexle saga kırdım frene abanarak, allahtan sagımda sanayi sapagı vardı, ordan girebildim, yoksa orta refuje cıkmıs olucaktım abs olmasa da viraja girdikten sonra kaldırıma cıkıp arka yola ucardım mutemelen buarada seat leonun stoplar sizce de biraz karaktersiz olmamış mı, sanki böle aceleye gelmiş de oturaklı bi form bulamamışlar gibi [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:56 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 leona laf eden carpilir, hayati boyunca opel astra surer. ehue saka bi yana, body kit cok kotu bence. direk parayi cope atmak. 1.6 aracta bodykit zaten inanilmaz komik bir durum, zaten yeterince sportif bir goruntusu var arabanin default halinin. cok ekstra istiyosan orjinal jantlarindan 18 inchlikler baya iyi, onlara bak.
Öne çıkan mesajlar