Mike Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bu saatten sonra sphere oynanmaz. account sorunu ıcınde mail attım 17 gun falan oldu hala tık yok. eah adamlara yetiyor 300 player ne gerek var +1 e. runuo rulz pati rulz =)
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 herşeyi anlarım da istikrarsız makro nedir yav :P ben onu iştiraksız (yani makine başında deilsindir..) olarak bilirdim.. ne hale gelmiş sözcük.. :D
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 istikrarsız derken herhalde makine başında bulunman gereken sürelerde bir süreklilik gösterememekten bahsediyor :p
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 istikrarsız makroya hastayım yakında iktidarsız makro da yasak olsun
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Rotweiler vallahi ne desem bilmiyorumki :) hastalik olmus, kanima islemis birakilmiyor bu zimbirti :)
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Nblde oynayanlar?hala kasması zor eskısı gıbın?
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yaf hala bu uo serverları, nebulalar duruyor mu yaf? ben en son nebula açıldığı zaman bi yöneticisinin, bi oyuncuyla aynı ip numarasını forumlarda ekran görüntüsüyle gösterdiğim gün banlanmıştım o zamandan beridir uo oynamıyorum ki bu açıdan bu uo hastalığından kurtardığı için nebula yöneticilerini saygıyla buradan anıyorum :) kaç yıl olmuş bak hala unutmamışım bunu ilginç :)
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 nebula 0 dan yeni bir sphere projesiyle devam ediyor
Loe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sıfırdan olduğundan emin misiniz ? Hellmaster forumlarda sphere sunucusuna devam etmek istiyoruz ama developer sıkıntımız var dedi.
Öne çıkan mesajlar