Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Seride durum 2-0 oldu; FB76-GS70 Fitch 22 sayı ile sahanın en skoreri idi,Solomon 20 İbrahim 17 sayı ile oynadılar,FB belkide en kötü maçlarından birini oynadı riboundlarda GS 'In büyük üstünlüğü olmasına rağmen,Fenerbahçe sahadan galip ayrılan taraf oldu ve finale göz kırptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gs li olarak, canaydın a bir kez daha bu "mükemmel" kadrodan dolayı "teşekkür etmek" istedim. fenerin takımıyla bizim takımın boy ölçüşmesi imkansıza yakın.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gs ın kadrosu hiçte küçümsenecek bir kadro değil,ligin sayı kralı fitch , 2 nba patentli amerikalı var türkleri saymıyorum bile.. ama takım olmayı becermek önemli tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 son maçta 69-64 yenip 3-0 la finale cıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Galatasaray ikinci yarıda çok iyi mücadele etti ama son dakikalarda biraz performansları düştü gibi geldi bana. Çünkü maçı beraberliğe taşımışken yedikleri üçlük çok beleşti ve sayı geliyorum dedi. Ama yinede bu mücadeleyi kutlamak lazı. Fenere de başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 çok güzel oldu son maç gercekten, özellikle son ceyrek heyecan verdi. tebrikler. umarım yarınki maç da heyecanlı olur ama biz kazanırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ettiii 16... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 gösterdik vermedik.. 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 yaw artık 15 mi oldu 16 mı sayılmıyor,gs lılar kusura bakmasın ama çok rezil durumlara düştüler..bir branşta ,bir maçta ezelli rakibine üstünlük sağlıyamıyorsan nerde kaldı ezelli rekabet derler adama yani.. inş erkek basket takımımızda getirecek kupayı az kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ayrıca maçtan sonra fatih gökşen canını zor kurtarmış,ne yapacaklarını şaşırdılar en sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar